ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ESTIATORIO MILOS ATHENS

Φέτος το Πάσχα το Estiatorio Milos Athens ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους φίλους του και όσους αναζητούν γευστικές προτάσεις που η αυθεντικότητα και η ποιότητά τους, εξελίσσουν το πασχαλινό τραπέζι και το μεταμορφώνουν σε σημείο αναφοράς των ημερών.

Το Ελληνικό Πάσχα είναι η απόδειξη ότι η παράδοση, αποτελεί την πραγματική σύνδεση με το παρελθόν μας. Έτσι, για την οικογένεια του Estiatorio Milos που φέτος κλείνει τα 20 χρόνια παρουσίας του στην πόλη της Αθήνας, η συνέπεια στις γεύσεις του τόπου μας είναι προτεραιότητα και διαρκής δέσμευση.

Επιλέγοντας λοιπόν τη φυσικότητα και τη νοστιμιά της ελληνικής κουζίνας, το Estiatorio Milos Athens μας περιμένει, όπως πάντα, για να απολαύσουμε έναν ξεχωριστό συνδυασμό παραδοσιακών γεύσεων που έχουν σχεδιαστεί για το Αναστάσιμο δείπνο, αλλά και για το γεύμα της Κυριακής του Πάσχα.

Ο σεφ Κώστας Σπηλιάδης και η ομάδα του θα μας υποδεχθούν μετά την Ανάσταση, έχοντας ετοιμάσει ένα μενού εμπνευσμένο από τις γαστρονομικές παραδόσεις της Ελλάδας, στο οποίο κυριαρχούν οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και πρωταγωνιστές θα είναι η πλούσια σε μυρωδικά και αρώματα μαγειρίτσα, το καλοψημένο αρνί σούβλας, η σαλάτα μαρούλι με φρέσκο κρεμμυδάκι και άνηθο και το απολαυστικό τσουρέκι.

Για την Κυριακή του Πάσχα, το Estiatorio Milos και πάλι σε ρόλο οικοδεσπότη, θα προσφέρει ένα αυθεντικό πασχαλινό γλέντι, με το αγαπημένο μενού του εστιατορίου να συμπληρώνει αυτή τη φορά τη πιο φιλική εορταστική ατμόσφαιρα.

Info:

Estiatorio Milos Athens

Κολοκοτρώνη 3-5, Αθήνα, 10562 / T: 2166003320

You may also like