Γιορτάζουμε την Pony and Jigger σε ένα super party στο Tiki Athens

Στα πρώτα γενέθλια της booze ελληνικής εταιρείας ποτών θα γίνει χαμός, το εορταστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο μουσικές, δυνατά guests που δεν τελειώνουν… Ειδικά tastings με μπίρες και αφρώδη κρασιά, φυσικά άφθονα ριζοσπαστικά λικέρ Pony and Jigger, homemade ζεστά και νόστιμα noodles, μέχρι κληρώσεις που δεν το περιμένετε!!!

Εσείς αντέχετε τόσο μεγάλη φάση; Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά και σας περιμένουμε να γιορτάσουμε παρέα…

Η αρχή θα γίνει όπως πρέπει με φοβερή μουσική. Τον ρυθμό δίνει live η σούπερ μπάντα Jitterbugs και μετά γίνεται κατάληψη στα decks από τους πληθωρικούς Too much Sauce. Παράλληλα η διάδραση μέσα στο Tiki Athens είναι συνέχεια στα κόκκινα. Η μπάρα είναι on fire με συνεχόμενες εναλλαγές από μορφές του Ελληνικού bartending. Στις 20:00 με 21:00 χτυπάει τα shaker o Μπεν Αιβαζίδης από το Boogaloo στην Αντίπαρο. Ακολουθεί από τις 21:00 μέχρι τις 22:00  με πολύ  μπρίο ο Σταύρος Τσίνης άμεσα προσγειωμένος από το Boheme στα Χανιά. Παραχωρεί την σκυτάλη στις 22:00 και για μια ώρα στον Τέρη Δημητρακόπουλο από το Cornel the Bar. H φάση μέσα στο bar δεν τελειώνει με τίποτα απογειώνεται με τον Πέτρο Νερομιλιώτη από το Κόκκινο Λωτό, τον Δημήτρη Πλουμάκη από το 360cocktail bar… Και τον Παναγιώτη Φραγκιδάκη από το H17 του Ρεθύμνου.

Τα φώτα πέφτουν εννοείται στο Taste the Future tent. Υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Μπαούση από το το Bittersweet bar, μπορείτε να δοκιμάζετε όλο το βράδυ τα προχωρημένα Kernel, Macho και Daisy της Pony and Jigger. Μιλώντας για δοκιμές και απολαύσεις …. Δεν θα λείπουν οι must taste μπίρες από τη Blame the Sun Brewing και το πρωτότυπο αφρώδες Chimera με κρόκο Κοζάνης.

Όσο για το φαγητό και σε αυτό έχει γίνει η σωστή μέριμνα… Ο Δημήτρης Κουλιούφας έχει αναλάβει να φτιάχνει ζεστά noodles.

Για το τέλος σας περιμένει μια ακόμα έκπληξη ένας τυχερός θα φύγει με Jigger χειροποίητο Skateboard, χαραγμένο στο χέρι.

Rendez-vous στο Athens Bar Show

Και επειδή ένα party δεν είναι αρκετό για να χορτάσετε Pony and Jigger … Όσοι επισκεφτείτε το Athens Bar Show θα βρείτε τα λικέρ να πρωταγωνιστούν με διάφορους ρόλους σε διάφορα περίπτερα. Σημειώστε: Το περίπτερο της Oinovation Area 2 stand 512 σε ένα ανεπανάληπτο appletizer με Macho και Sphinx Sparking. Στη Deals stand 327, 328, 329 και 330 σε μια δροσερή margarita με Daisy και στην Fabrique Aprons και τα τρία Kernel, Daisy, Macho σε ένα tasting!

Και τώρα που είπαμε για Fabrique Aprons… Την Πέμπτη στις 10/11 θα τους βρείτε σε ένα μοναδικό bazaar στο πατάρι του Tiki Athens. Μην το χάσετε.

Θα τα πούμε στο party

Tiki Athens, Φαλήρου 15, Αθήνα

You may also like