Η Florence Pugh κι ο Morgan Freeman συναντιούνται στο “A Good Person” (+ trailer)

Η Florence Pugh αποδείχθηκε μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα μία ηθοποιός που δε διστάζει να αναλάβει οποιαδήποτε υποκριτική πρόκληση της ανατεθεί. Λογικό, λοιπόν, να έχει γίνει κι από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα στο Hollywood. Έτσι ήταν αναμενόμενο να συναντήσει στα κινηματογραφικά πλατό ένα ακόμη ιερό “τέρας”: τον Morgan Freeman.

               Οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία “A Good Person”σε σενάριο και σκηνοθεσία του Zach Braff. Η Pugh υποδύεται την Alison, μία νέα γυναίκα με ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της… Έως ότου θα εμπλακεί σε ένα τραγικό γεγονός που θα στοιχίσει τη ζωή της κόρης του Daniel (Morgan Freeman). Στην προσπάθεια του Daniel να μεγαλώσει την εγγονή του και της Alison να βρει την κάθαρση, οι δύο αυτοί χαρακτήρες θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι προς τη συγχώρεση, τη φιλία και την ελπίδα.

               Αλλά ας αφήσω το trailer να μιλήσει!

               Τους Freeman και Pugh θα πλαισιώσουν επίσης οι Molly Shannon, Chinaza Uche και Celeste O’Connor.

               Αν και η Florence Pugh Κι ο Zach Braff πήραν χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι… Αυτό δεν τους εμποδίζει να αφηγηθούν μαζί αυτήν την ιστορία. Ο δε Braff δηλώνει για την Pugh:

               “Τις περισσότερες φορές ο σκηνοθέτης βρίσκεται εκεί για να καθοδηγήσει και να πλάσει τους ηθοποιούς στους χαρακτήρες της ταινίας. Εδώ, όμως, η Florence δεν έκανε τίποτα που να είναι λάθος για το χαρακτήρα της βάσει του πώς τον φαντάστηκα όταν έγραφα το σενάριο”.

               ToA Good Person” θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου για περιορισμένες προβολές στις ΗΠΑ προτού φτάσει στις υπόλοιπες αίθουσες στις 31 Μαρτίου. Και προσωπικά ανυπομονώ να γνωρίσω την Alison και τον Daniel καλύτερα!

               Πηγή: Empire Online

You may also like