Τώρα που (επιτέλους!) καλοκαίριασε, η ιδέα ενός προορισμού για να πάρουμε τις πολυπόθητες ανάσες δροσιάς κι αναψυχής γίνεται όλο και πιο ελκυστική. Αλλά, ακόμη κι αν έχετε ακόμη λίγο καιρό να διανύσετε στην πόλη προτού έρθει η “άδειαααααα!!!!” αυτό δε σημαίνει πως τα vibes δεν είναι εδώ… ούτε πως δε μπορούμε να τα φορέσουμε! 😉

            Η νέα συλλογή Artians by Konstantina εμπνέεται και φέτος από τις ελληνικές τέχνες και παραδόσεις και “παντρεύει” τις σύγχρονες τάσεις με τη μυθολογία – κι όχι μόνο. Το shirt dress Alcystis είναι ένα εξαιρετικό δείγμα της συλλογής και είναι ό,τι πρέπει για το γραφείο αλλά και την απογευματινή βόλτα!

            Αύρα νησιού μας προσφέρει κι η συλλογή του The Holy Bag που, εκτός από τα σανδάλια Syrinx που μας κάνουν να φανταζόμαστε τον εαυτό μας σε νησιωτικά σοκάκια, η τσάντα Canis Major μας προσκαλεί… να ρίξουμε κι ένα μαγιό να υπάρχει!

            Το αγαπημένο μας Treasure Box By Annita φέρνει το καλοκαίρι στα πανέμορφα κοσμήματά του κι ήδη σκεφτόμαστε τους συνδυασμούς με τους οποίους μπορούμε να “παίξουμε”! Για αυτήν την εβδομάδα τα κολιέ Marella και Lyria κάνουν παρέα στο λαιμό μας, ενώ τα σκουλαρίκια Venusδίνουν μία επιπλέον νότα λάμψης!

            Βεβαίως στην υπέροχη τσάντα του The Holy Bag δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου μας! Λίγοι θα πιστέψουν ότι πίσω από την urban αισθητική και την υψηλή ποιότητα του The Glass of Brixton βρίσκεται μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που ασχολείται με τα Οπτικά από το 1963.     

Καθοδηγούμενο με ένα ξεκάθαρο όραμα που προωθεί την ιδέα της ελευθερίας στην έκφραση και στο σεβασμό στα δικαιώματα, το The Glass of Brixton δημιουργήθηκε για να απευθύνεται σε όλα τα άτομα ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, χρώματος, μεγέθους, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου. Σε όλα εκείνα τα άτομα που θέλουν πίσω από αυτά τα γυαλιά, τα μάτια τους να ανακαλύψουν τον κόσμο, να τον διαμορφώσουν, να τον ανατρέψουν και να τον ζήσουν με την δική τους μοναδικότητα. 

            Ναι, αλλά στη ζέστη ας μην αμελούμε την επιδερμίδα μας!

            Αν κι η φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι allseasons, το καλοκαίρι οι ανάγκες της είναι αυξημένες – ιδίως σε ό,τι αφορά την επαρκή της ενυδάτωση. Στην Caudalie θα βρούμε τη νέα σειρά Vinosource-Hydra που στόχο έχει να προσφέρει μία έκρηξη δροσιάς στο πρόσωπό μας με οφέλη που διαρκούν. Ξεκινάμε τη μέρα μας με τον ορό της σειράς SOS Hydrating Hyaluronic Acid Serum με βάση τις πολυφαινόλες των σταφυλιών και το υαλουρονικό οξύ. Στην ουσία πρόκειται για ένα πρώτο boostενυδάτωσης, καθώς αποκαθιστά τα επίπεδα του νερού στην επιδερμίδα. Συνεχίζουμε με τη Moisturizing Sorbet Creamπου θα κλειδώσει την υγρασία της επιδερμίδας και θα ενισχύσει τις φυσικές της άμυνες, ενώ η ελαφριά της σύνθεση χαρίζει και μία έκρηξη δροσιάς.

            Η αντηλιακή προστασία είναι προτεραιότητα αυτές τις μέρες και η Caudalie μαςσυστήνει το sunwater με δείκτη προστασίας 50+. Ιδανικό για πρόσωπο, σώμα αλλά και μαλλιά, προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου και ταυτόχρονα δημιουργεί μία αντιοξειδωτική ασπίδα απαραίτητη και για την ευαίσθητη επιδερμίδα, κάνοντάς το ιδανικό και για παιδάκια τριών ετών κι άνω!

         

            Γυρίζοντας σπίτι κι αφότου έχουμε καθαρίσει καλά το πρόσωπό μας, επαναλαμβάνουμε με το serum και το Sorbet ώστε η επιδερμίδα μας να συνεχίσει να απολαμβάνει την ίδια φρεσκάδα αναζωογόνησης.

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, να περάσετε καλά και  μην ξεχνάτε να χαμογελάτε: είναι ό,τι ομορφότερο μπορείτε να φορέσετε ανά πάσα στιγμή!

Cheers!

Featured image: @andrewtneel/ unsplash.com

You may also like