ΚΟΝΤΟΒΑΣ, ΜΠΟΤΡΙΝΙ & ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ BURGERS ΓΙΑ ΤΟ SMASH`N BUN

Η ισχύς εν τη ενώσει για τα πιο γευστικά γενέθλια!!!

Τρεις κορυφαίοι σεφ της ελληνικής γαστρονομίας: Άνταμ Κοντοβάς, Έκτορας Μποτρίνι και Βασίλης Μουρατίδης δημιουργούν ξεχωριστές γεύσεις για τα τρία χρόνια λειτουργίας του πιο ποιοτικού street food του «Smash`n Bun»!

Το απόλυτο στέκι του πιο γευστικού street food, γιορτάζει τα 3α του γενέθλια με ένα ξεχωριστό τρόπο καθώς για τρεις μήνες οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν burgers σχεδιασμένα από τους τρεις κορυφαίους σεφ!

Το αγαπημένο Smash`n Bun, που φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου έκανε την εμφάνισή του στην καρδιά του Κολωνακίου τον Μάρτιο του 2021.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ξεχώρισε για την ποιότητα των προϊόντων του αφού πρωτοστατεί η καλύτερη πρώτη ύλη, η φρεσκάδα και οι ξεχωριστές συνταγές του, που μετέτρεψε το street food στην απόλυτη γαστρονομική πρόταση της πόλης.

Φέτος το Smash`n Bun συμπληρώνει 3 χρόνια και για να ευχαριστήσει το κοινό της πρωτεύουσας που το αγκάλιασε από τα πρώτα του κιόλας βήματα, αποφάσισε να διοργανώσει ένα τρίμηνο event με τρεις διακεκριμένους σεφ που δημιουργούν το δικό τους burger.

Μόλις έκανε πρεμιέρα έκανε το burger του Άνταμ Κοντοβά ,στις 15 Φεβρουαρίου ακολουθεί το burger του ΄Εκτορα Μποτρίνι για να  ολοκληρωθεί η γιορτή τον Μάρτιο με αυτό του Βασίλη Μουρατίδη. Άλλωστε είναι γνωστή η γοητεία που ασκεί το street food σε πολλούς κορυφαίους σεφ τα τελευταία χρόνια.

Το burger του Άνταμ Κοντοβά θα αποτελείται από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά με τυροκαυτερή, τσένταρ, ντομάτα, γαλλική σαλάτα, τραγανό κρεμμύδι και κίμτσι συνδυάζοντας ελληνικές, ευρωπαϊκές αλλά και ασιατικές γεύσεις, στις οποίες ο σεφ έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Το Φεβρουάριο τη σκυτάλη θα πάρει ο Έκτορας Μποτρίνι με ένα burger από μοσχαρίσιο κιμά που, θυμίζοντας την κερκυραϊκή παστιτσάδα, θα αποδίδει φόρο τιμής στον τόπο καταγωγής του, το νησί των Φαιάκων. Το event θα κλείσει τον Μάρτιο ο Βασίλης Μουρατίδης με το burger caprese που θα αποτελείται από μοσχαρίσιο μπιφτέκι, pesto, ντομάτα, τηγανιτή mozzarella, ρόκα και μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα.

Το 2024 το σίγουρο είναι ότι θα χαρίσει ξεχωριστές γευστικές στιγμές στους φίλους των ποιοτικών burgers. Τις προτάσεις των σεφ θα μπορείτε να δοκιμάσετε στο κατάστημα και φυσικά από την πλατφόρμα της Wolt στον χώρο σας.

Smash`n Bun, Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Αθήνα, 210 7249 802

You may also like