LiveInSync με τo Activia για να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας!

To Activia προτρέπει τις γυναίκες να ζήσουν το δικό τους LiveInSync,αυτό το αίσθημα της βαθιάς ισορροπίας με τον εαυτό τους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να προσπεράσουν τα εμπόδια και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Ο “εσωτερικός κριτής” των γυναικών είναι η φωνή που μόνο οι γυναίκες ακούν, αλλά μπορεί να αντηχήσει αρκετά δυνατά και να επηρεάσει σημαντικές πτυχές της ζωής τους. Είναι μια φωνή, στην οποία καμία γυναίκα δεν πρέπει να επιτρέπει να την κρατάει πίσω, “δεμένη”, να την κάνει να αμφιβάλλει για τις αποφάσεις της ή να της προσθέτει έξτρα πίεση. Αντίθετα, πρέπει να την μετατρέπει σε θετική κριτική, έτσι ώστε να κάνει το επόμενο βήμα της και να πετυχαίνει τους στόχους της.

Το μυστικό είναι ένα: LiveInSync!
Μέσα από το Activia Live InSync, οι σύγχρονες γυναίκες καλωσορίζουν τις επιθυμίες τους και επιτρέπουν σε κάθε τους πλευρά να εκφράζεται, να ικανοποιείται και να είναι πηγή δύναμης & δημιουργίας επιτυγχάνοντας την πληρότητα και την προσωπική ολοκλήρωση. Το LiveInSync ωθεί λοιπόν τις Ελληνίδες να αναζητήσουν την εσωτερική τους δύναμη, την ισορροπία και την αρμονία σώματος &πνεύματος.

Νέα παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τις δυνατότητες που κάθε γυναίκα έχει, αλλά δε γνωρίζει.

activiaΟι γυναίκες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν καθημερινά προκλήσεις στην εργασία, τις προσωπικές τους σχέσεις και σε ότι αφορά τη συνολική τους ευημερία.Πολλές φορές όμως, αισθάνονται ότι συναντούν εμπόδια, τα οποία τις κρατούν πίσω στη ζωή, παρά την επιθυμία τους και τη φιλοδοξία τους να πετύχουν το καλύτερο.
Νέα παγκόσμια έρευνα αποδεικνύει ότι οι γυναίκες ψάχνουν τις απαντήσεις για αυτό που τις σταματά σε λάθος κατεύθυνση, ενώ τελικά η λύση ήταν πάντα μέσα τους. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που “φρενάρει” τις γυναίκες είναι ο ίδιος τους ο εαυτός και πιο συγκεκριμένα ο “εσωτερικός τους κριτής”/ InnerCritic.
Σύμφωνα με την έρευνα της Global Web Index1 που πραγματοποιήθηκε από την Google για λογαριασμό της Danone Activia:
• 59% των γυναικών συμφώνησαν ότι o“εσωτερικός τους κριτής” τις κράτησε πίσω περισσότερο από οποιεσδήποτε άλλες καταστάσεις στη δουλειά τους
• 62% των γυναικών δήλωσαν ότι ο “εσωτερικός τους κριτής” τις απέτρεψε από το να κάνουν το επόμενο βήμα στην προσωπική τους ζωή

Ποιος είναι όμως πραγματικά αυτός ο “εσωτερικός κριτής” και πως επηρεάζει τις γυναίκες;
Είναι αυτή η φωνή που δημιουργεί αίσθημα αμφιβολίας, που “κλέβει” την αυτοπεποίθηση των γυναικών αποτρέποντάς τες από τα επόμενα βήματά τους. Είναι ωστόσο στο χέρι της κάθε γυναίκας να μετατρέψει αυτή τη σχέση σε μία σχέση με θετικό πρόσημο. Είναι απόφαση καθεμίας να συμφιλιωθεί με τον “εσωτερικό της κριτή”, να αναγνωρίσει τα σημεία εκείνα που πρέπει να δώσει τις μικρές της μάχες και να πετύχει τελικά τους στόχους της.

activia_2x200g_fraoulaΗ Καθηγήτρια κοινωνικής ψυχολoγίας και συγγραφέας, Ellen Langer, σχολιάζει«ο “εσωτερικός κριτής” μπορεί να είναι κινητήριος μοχλός ή φρένο στη ζωή των γυναικών και αυτό εξαρτάται από τη θέση που αποφασίζουν να του δώσουν: αυτή του κακόβουλου κριτή ή του μυαλωμένου συμβουλάτορα που θα τις βοηθήσει να αδράξουν τις ευκαιρίες και να δημιουργήσουν νέες καταστάσεις, ανοίγοντας κύκλους νέων θετικών εξελίξεων».
Είναι απόφαση κάθε γυναίκας να συμφιλιωθεί με τον “εσωτερικό της κριτή” και να αναπτύξει μαζί του μια εποικοδομητική σχέση, χωρίς να τον αφήνει να λειτουργεί καταστροφικά στην εργασία, τις σχέσεις και την ευημερία της. Όλες οι γυναίκες μπορούν να ξεπεράσουν την εσωτερική αυτή σύγκρουση και να αισθανθούν ισορροπημένες, με θετική διάθεση, φέρνοντας σε αρμονία το σώμα και το μυαλό τους.
Με το 67% των γυναικών να συμφωνούν ότι πίεσαν πολύ τον εαυτό τους για να πετύχουν το σκοπό τους, είναι φανερό ότι υπάρχει μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν μια φιλική σχέση με τον “εσωτερικό τους κριτή” που θα τις βοηθήσει να αναδείξουν τον καλύτερο τους εαυτό! Οι γυναίκες που συμμετείχαν στη έρευνα, δήλωσαν ότι όταν βρήκαν τον τρόπο να συνεργαστούν με τον “εσωτερικό τους κριτή”, ένιωσαν σε απόλυτη ισορροπία με άμεσο αντίκτυπο στους τομείς που τις ενδιέφεραν:

You may also like