Δοκιμάσαμε Extra Fine dinning στον Koursaros στο Κολωνάκι

Το όνομα “koursaros” δεν μας είναι άγνωστο μιας και έχουν προηγηθεί τα εστιατόρια στην Δροσιά και στη Μύκονο. Όμως το συγκεκριμένο στο Κολωνάκι που άνοιξε τους τελευταίους μήνες έχει να μας προσφέρει μία τελείως διαφορετική εμπειρία πολυτέλειας στις γεύσεις αλλά και στον χώρο.

Ένα εστιατόριο που θυμίζει Παρίσι της δεκαετίας του ’50, φωτεινό -μέρα/νύχτα- με άνετα καθίσματα, πολυτελή υφάσματα στα έπιπλα και στα τραπέζια, και με γεύσεις που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού λάτρη των θαλασσινών.

Τα πιάτα που δοκιμάσαμε μας εξέπληξαν ευχάριστα καθώς οι πινελιές του chef μας οδήγησαν σε μία άλλη γαστρονομική διάσταση, χωρίς όμως να μας ξενίσουν ή να ξεφύγουν από τις αυθεντικές γεύσεις που ελπίζεις ότι θα δοκιμάσεις σε ένα καλό εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας.

img_1467

Μπορεί να μας φιλοξενήσει από το μεσημέρι με business lunch και τα after work meetings μέχρι αργά το βράδυ για ένα ρομαντικό δείπνο ή μια οικογενειακή έξοδο. Υπάρει η δυνατότητα να γευτούμε τις αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας με επίκεντρο το ψάρι και τα θαλασσινά.

img_1472

Όμως μην ξεχνάμε και τους sushi lovers, καθώς στην κουζίνα ο διάσημος Ιάπωνας Chef Take, δίνει ρεσιτάλ γεύσεων δημιουργώντας έργα τέχνης όχι μόνο sushi αλλά κι ασιατικής fusion κουζίνας.Δεν μπορείτε όμως να μην δοκιμάσετε κάποια από τα γλυκά του καταλόγου, όπως επίσης και τα ιδιαίτερα cocktails που θα δώσουν μία διαφορετική “νότα” στο δείπνο σας…

 

Reservations : 210 3600326 / Ομήρου 11 & Βησσαρίωνος 1, Κολωνάκι
Opening Hours: Tριτη-Κυριακη από τις 12:00μ.μ- 01:00 π.μ & ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ KOURSAROS-DROSIA – MYKONOS – KOLONAKI

follow us on instagram @koursaroskolonakimykonos
fb>Koursaros Kolonaki Mykonos

15451043_1184526291584942_697073871_n

You may also like