Luscious lashes

Όσον αφορά την ενίσχυση της φυσικής μας ομορφιάς, λίγα χαρακτηριστικά έχουν τη μεταμορφωτική δύναμη των μακριών, πυκνών και λαχταριστών βλεφαρίδων. Ένα φτερούγισμα από τέλειες κατσαρές βλεφαρίδες μπορεί να κάνει αμέσως τα μάτια μας να φαίνονται πιο σαγηνευτικά και μαγευτικά. Ευτυχώς, πλέον το να έχετε αξιοζήλευτες βλεφαρίδες δεν είναι μόνο θέμα DNA ή στο να βάλετε ψεύτικες. Με τις εξελίξεις στα καλλυντικά προϊόντα και τις τεχνικές, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τις βλεφαρίδες των ονείρων σας. Ψάξαμε διάφορες μεθόδους και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις προκειμένου να επιτύχετε εκείνες που θα τραβήξουν σίγουρα την προσοχή.

Θρέψη από μέσα

Η βάση για υγιείς και όμορφες βλεφαρίδες ξεκινά με τη σωστή διατροφή. Βεβαιωθείτε ότι η διατροφή σας περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, όπως βιταμίνη Ε και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά προάγουν την ανάπτυξη και τη δύναμη των μαλλιών, οδηγώντας σε πιο υγιείς βλεφαρίδες.

Μάσκαρα επιμήκυνσης

Μια αξιόπιστη μάσκαρα επιμήκυνσης είναι απαραίτητη σε κάθε οπλοστάσιο ομορφιάς. Η μάσκαρα για επιμήκυνση και συμπύκνωση βλεφαρίδων με απόχρωση 01 Noir Sensuel της Lancôme Virtuose θα σα καλύψει άφοβα! Εφαρμόστε τη μάσκαρα από τη ρίζα μέχρι την άκρη, χρησιμοποιώντας μια κίνηση ζιγκ-ζαγκ για να διαχωρίσετε τις βλεφαρίδες στο μέγιστο αποτέλεσμα.

Μάσκαρα όγκου

Για να πετύχετε πλούσιες, γεμάτες βλεφαρίδες, επιλέξτε μια μάσκαρα που δίνει όγκο.Αυτές οι φόρμουλες περιέχουν συστατικά που προσθέτουν πάχος και πυκνότητα στις βλεφαρίδες σας, δίνοντάς τους μια γεμάτη και λαμπερή εμφάνιση.Η σωστή μάσκαρα που δίνει όγκο μπορεί να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κάνοντας τα μάτια σας να ξεχωρίζουν πραγματικά.

Ψαλίδια βλεφαρίδων

Ένα από τα απλούστερα αλλά και πιο αποτελεσματικά εργαλεία για την επίτευξη λαχταριστών βλεφαρίδων είναι το ψαλιδάκι βλεφαρίδων. Πριν απλώσετε τη μάσκαρα, σφίξτε απαλά το ψαλιδάκι στη βάση των βλεφαρίδων σας και κρατήστε το για λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό το απλό βήμα ανασηκώνει τις βλεφαρίδες, κάνοντας τα μάτια σας να φαίνονται πιο ανοιχτά και τις βλεφαρίδες σας πιο μακριές.

Ψεύτικες βλεφαρίδες

Για ειδικές περιπτώσεις ή όταν επιθυμείτε επιπλέον δράμα, οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι μια εξαιρετική επιλογή. Παρέχουν αμέσως μήκος, όγκο και ένταση. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες έρχονται σε διάφορα στυλ, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που συμπληρώνει την επιθυμητή εμφάνιση. Θυμηθείτε να τις εφαρμόσετε προσεκτικά, ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή και χρησιμοποιήστε μια κόλλα βλεφαρίδων υψηλής ποιότητας για ασφαλές κράτημα.

Οροί βλεφαρίδων

Οι οροί βλεφαρίδων έχουν κερδίσει δημοτικότητα ως μακροπρόθεσμη λύση για την ενίσχυση της ανάπτυξης των βλεφαρίδων. Αυτοί οι οροί περιέχουν συστατικά που θρέφουν και διεγείρουν τους θύλακες των τριχών, προάγοντας την ανάπτυξη και το πάχος των βλεφαρίδων με την πάροδο του χρόνου. Όταν χρησιμοποιείτε σέρουμ βλεφαρίδων, η συνοχή είναι το κλειδί, επομένως εφαρμόστε τα επιμελώς σύμφωνα με τις οδηγίες του προϊόντος για βέλτιστα αποτελέσματα. Ο ορός The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum είναι ένας συμπυκνωμένος, άχρωμος έως ανοιχτοκίτρινος, ελαφρύς ορός που έχει σχεδιαστεί για να χαρίζει στις βλεφαρίδες και τα φρύδια πιο πυκνή, γεμάτη και υγιή όψη. 

Σωστό ντεμακιγιάζ

Η διατήρηση υγιών βλεφαρίδων απαιτεί σωστό ντεμακιγιάζ. Να είστε ευγενικοί όταν αφαιρείτε το μακιγιάζ των ματιών, ειδικά τη μάσκαρα, καθώς το σκληρό τρίψιμο ή το τράβηγμα μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο ή πρόωρη πτώση των βλεφαρίδων. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι και σκουπίστε προσεκτικά το μακιγιάζ, διασφαλίζοντας ότι θα αφαιρεθούν όλα τα ίχνη χωρίς να τις τραβήξετε . Το Eyes & Lips Bi-Phasic Make -Up Remover της L΄Occitane, θα είναι ευρηματικό.

Extension βλεφαρίδων

Εάν επιθυμείτε βλεφαρίδες με μεγάλη διάρκεια, χαμηλής συντήρησης, σκεφτείτε να αποκτήσετε τις extension βλεφαρίδες. Εφαρμόζονται μεμονωμένα στις φυσικές σας, με αποτέλεσμα μια πιο γεμάτη, πιο δραματική εμφάνιση. Είναι απαραίτητο να τις εφαρμόσετε από έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία για να εξασφαλίσετε το καλύτερο αποτέλεσμα και να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο βλάβης στις φυσικές σας.

Featured image: unsplash.com/@aaaarupar

You may also like