ΥΛΙΚΑ:
 15 ml. ελαιόλαδο
 230 γρ. λευκά μανιτάρια
 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
 1/8 ματσάκι μαϊντανό (1 κ.γ. ψιλοκομμένο)
 Αλάτι 3 πρέζες
 Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
 20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
 Πλένουμε τα μανιτάρια και τα σκουπίζουμε καλά.
Βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και το σωτάρουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να μαραθεί και να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε τα υλικά και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 1-2 λεπτά ακόμη μέχρι να πάρουν χρώμα και τα μανιτάρια και να μαραθούν ελαφρώς.
Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.
Πηγή:cookbox.gr

