Μανιτάρια σωτέ με αρωματικά & παρμεζάνα

by The K-magazine

ΥΛΙΚΑ:
15 ml. ελαιόλαδο
230 γρ. λευκά μανιτάρια
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1/8 ματσάκι μαϊντανό (1 κ.γ. ψιλοκομμένο)
Αλάτι 3 πρέζες
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

manitaria saute parmezanaΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Πλένουμε τα μανιτάρια και τα σκουπίζουμε καλά.

Βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και το σωτάρουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να μαραθεί και να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε τα υλικά και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 1-2 λεπτά ακόμη μέχρι να πάρουν χρώμα και τα μανιτάρια και να μαραθούν ελαφρώς.

Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.

Πηγή:cookbox.gr

You may also like