Μια Casa Sugarlandia βραδια απο το Don Papa Rum

Σε ένα φαντασμαγορικό event γεμάτο tropical διάθεση συναντήθηκαν χθες οι φίλοι του Don Papa Rum, του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες που διανέμεται στην Ελλάδα από την The Sky Spirits Company.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του K8 Point Restaurant Cocktail Bar στο Μοναστηράκι, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν Signature Cocktails. Την ίδια στιγμή ταξίδεψαν μέσα από το σκηνικό που θύμιζε την πραγματική ζούγκλα των Φιλιππίνων. Την εμπειρία συμπλήρωσαν τα animal movements από επαγγελματίες χορευτές… Ενώ το photo booth και μια σειρά από άλλα activations, ήταν αρκετά για να απογειώσουν την διάθεση όσων βρέθηκαν εκεί.

Ξεχωριστή λάμψη χάρισαν ο Γιώργος Τσαλίκης, η Δώρα Παντέλη, ο Βασίλης Μίχας, ο πρωταθλητής Γιάννης Δρυμωνάκος και η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής, της τέχνης και της τηλεόρασης. Εκεί είδαμε τη Γιούλικα Σκαφιδά, τον Χάρη Γιακουμάτο, τον Δημήτρη Σαράντο, τον Ρένο Ρώτα κ.α.

Το Don Papa Rum είναι ένα υψηλής ποιότητας παλαιωμένο ρούμι προερχόμενο από τους πρόποδες του ενεργού ηφαιστείου Mt. Kanlaon των Φιλιππίνων. Πρόκειται για έναν από τους δέκα κορυφαίους παραγωγούς ζαχαροκάλαμου στον κόσμο. Στο νησί Sugarlandia -σύμφωνα με τους ντόπιους- το καλύτερο ζαχαροκάλαμο αλέθεται για να παράξει αυτό το γλυκόπιοτο premium ρούμι. Παλαιώνεται για 7 χρόνια, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό απόσταγμα με νότες από βανίλια, μέλι και ζαχαρωμένα φρούτα.

Ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας να υποδεχθούμε τους φίλους μας και λάτρεις του Don Papa σε μία μοναδική «ζούγκλα» που δημιουργήσαμε στο κέντρο της Αθήνας. Το συγκεκριμένο event ήταν το πρώτο από μια σειρά που θα ακολουθήσουν τα επόμενα έτη.

Νίκος Σαραντάκης, συνιδιοκτήτης της The Sky Spirits Company

You may also like