Nannuka.gr η ιδανική “νταντά” για τα παιδιά μας

Nannuka-Founders31Όταν η Κατερίνα Λάμπρου και η Λέλα Δρίτσα μου αποκάλυψαν τι σκόπευαν να κάνουν με τη Ναταλί Λεβί πριν από μερικούς μήνες ενθουσιάστηκα με την ιδέα τους. Μία διαδικτυακή πλατφόρμα όπου κάθε γονιός θα μπορούσε να βρει εύκολα και δωρεάν, τον κατάλληλο άνθρωπο για να είναι δίπλα στα παιδιά του όταν δεν του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, μέσω του Nannuka.gr. Και δεν μιλάμε για απλό “ντάντεμα”, αλλά για εξειδικευμένους ανθρώπους που ασχολούνται μεθοδικά και ουσιαστικά με τα παιδιά μας. Οι τρεις δυναμικές αυτές γυναίκες είναι φυσικά μαμάδες, που γνωρίζουν τις ανάγκες μικρών και μεγάλων, αλλά και με μεγάλη εμπειρία στο διαδίκτυο, καθώς έχουν τα δικά τους υπερ-πετυχημένα sites και blogs, με κύριο θέμα…τι άλλο; τα παιδιά!

The K-magazine: Μετά από το υπερ πετυχημένο site των Μικρων -Μεγάλων και τις Ψηφιακές Γειτονιές, μπαίνεις δυναμικά με την Λέλα Δρίτσα και τη Ναταλί Λεβί στο χώρο της “φύλαξης” των παιδιών, με το Nannuka.gr. Εξηγησέ μας πώς ξεκινήσατε;
Κατερίνα Λάμπρου:
Γνωριστήκαμε μέσω της online δραστηριότητάς μας και αμέσως καταλάβαμε οτι κάτι καλό θα προκύψει απο αυτήν μας την γνωριμία. Κατά την πρώτη μας συνάντηση ήταν καρμικό το οτι είχαμε και οι τρεις αφουγκραστεί το κενό της αγοράς στην αναζήτηση ειδικών! Αμέσως στρωθήκαμε στη δουλειά, χωρίς καλά καλά να έχουμε μάθει η μια την άλλη! Το αποτέλεσμα, μετά απο τόσες ώρες δουλειάς, είναι οτι «παντρευτήκαμε» η μια την άλλη και σίγουρα πρόκειται για ένα πετυχημένο γάμο! (Γέλια)

The K-magazine: Νάταλι, κι εσύ από τις “Ψηφιακές Γειτονιές”, αλλά και ιδρύτρια του The Playroom Blog. Φαντάζομαι ως Μαμά δίδυμων κοριτσιών, αντιμετώπισες μεγαλύτερες δυσκολίες στην αναζήτηση νταντάς. Ποιά είναι η φιλοσοφία της διαδικτυακής σας πλατφόρμας;
Ναταλι Λ.:
Η Nannuka είναι μια εύκολη, γρήγορη, αξιόπιστη online υπηρεσία που δημιουργήθηκε από γονείς για γονείς. Η ομάδα της Nannuka φροντίζει να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο και να παρέχει αναλυτικό βιογραφικό για κάθε ειδικό. Έτσι, με μία σειρά από εύχρηστα εργαλεία, μπορούν πλέον οι γονείς να βρουν τον ειδικό που θα καλύψει τις δικές τους ανάγκες εύκολα γρήγορα αλλά και με ασφάλεια.
Κυρίως το θέμα της ασφάλειας δεν το διαπραγματευόμαστε. Όπως εγώ ψάχνω και “ξεκοκαλίζω” τον άνθρωπο που θα βάλω στο σπίτι μου, δίπλα στα παιδιά μου, έτσι με τον ίδιο τρόπο ενεργούμε με τους ειδικούς που φιλοξενούμε στη nannuka. Η ομάδα των ψυχολόγων που μας υποστηρίζει σε αυτό το κομμάτι, έχει φροντίσει να σταθμίσει ειδικά ψυχογραφήματα- τεστ και τα οποία απαντούν όλοι οι ειδικοί για να καταλήξουν με την κορδέλα «Εξακριβωμένο» στο προφίλ τους.

The K-magazine: Λέλα, κι εσύ φυσικά μέσα από τον χώρο του διαδικτύου, έχεις ιδρύσει το Gold Mum, ενώ επιπλέον δραστηριοποιείσαι στο χώρο του marketing & event planning . Πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ο σωστός άνθρωπος για να σε βοηθήσει στο μεγάλωμα των παιδιών;
?Λέλα Δρίτσα:
Η δυσκολία έγκειται αφενός στο να ανακαλύψεις τον σωστό άνθρωπο αλλά και αφετέρου στο να τον εμπιστευτείς. Όταν ήμουνα έγκυος στον γιό μου και περνώντας μια δύσκολη εγκυμοσύνη, ένοιωθα ότι οι δυνάμεις μου με εγκατέλειπαν και δυσκολευόμουν να «ακολουθήσω» την μικρή μου στο ατέλειωτο παιχνίδι της. Εκεί έχοντας έντονη πλέον την ανάγκη για βοήθεια από κάποιον ειδικό, συνειδητοποίησα το τεράστιο κενό στην αγορά στο συγκεκριμένο τομέα. Και σε αυτό το σημείο γνωριστήκαμε με τις κοπέλες και αποφασίσαμε να περάσουμε από τα λόγια στην πράξη και να καλύψουμε αυτό το κενό μια κ καλή! Γιατί η φύλαξη αλλά και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας δομούν σε βασικά χαρακτηριστικά τον χαρακτήρα τους οπότε και οι ειδικοί που θα επιλέξουμε για να τελέσουν αυτό το έργο δεν πρέπει να είναι αποτέλεσμα μαντείας ή καθαρής τύχης, αλλά αποτέλεσμα προσεκτικής επιλογής. Και στη Nannuka υπάρχουν όλα τα στοιχεία για να γίνει αυτή η επιλογή παιχνιδάκι!

The K-magazine: Ποιός είναι ο ρόλος της καθεμιάς σας στο nannuka.gr;
Nannuka.gr: Η καθεμιά μας προέρχεται από διαφορετικό επαγγελματικό background. Οικονομικά, Δημόσιες σχέσεις & Μάρκετινγκ. Αυτό μας βοηθάει να αλληλο-συμπληρωνόμαστε, να μαθαίνουμε συνεχώς η μια απο την άλλη αλλά και να περιορίζουμε κατά πολύ τα λειτουργικά κόστη της εταιρείας μας αφού δεν απαιτείται επιπλέον πρόσληψη προσωπικού στις συγκεκριμένες καίριες θέσεις, με αποτέλεσμα να μπορούμε να κοιτάμε μπροστά σε μια υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση.

The K-magazine: Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής για μία μαμά ή για έναν μπαμπά, η οποία να τονίσουμε ότι είναι δωρεάν!
Nannuka.gr: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας γονιός μπορεί εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν να κλείσει ραντεβού online με τον ειδικό που ψάχνει. Η διαδικασία είναι απλή: Τσεκάρει τις ανάγκες της οικογένειας, διαβάζει πολλά βιογραφικά ειδικών, βλέπει επιτόπου τη διαθεσιμότητα τους και κλείνει άμεσα ραντεβού, είτε για εργασία είτε για συνέντευξη, την ώρα και στο χώρο που τον εξυπηρετεί.

Nannuka_searchThe K-magazine: Ποιες ειδικότητες μπορεί να βρει κανείς μέσα στην πλατφόρμα σας;
Nannuka.gr: Οι ειδικότητες της Nannuka καλύπτουν ανάγκες σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης ενός παιδιού. Μπορεί κάποιος να βρει τη μαία και την βοηθό μητρότητας που θα διευκολύνει τη νέα μητέρα, τη βρεφονηπιοκόμο που θα φροντίσει το μωρό μέχρι την νηπιακή ηλικία, την νταντά που θα γίνει μέλος της οικογένειας, την babysitter που θα δώσει τη λύση σε ώρα έκτακτης ανάγκης, τον παιδαγωγό που θα συμβάλλει δημιουργικά και τον εκπαιδευτικό που θα μεταδώσει τη γνώση. Παράλληλα, ο γονιός μπορεί να αναζητήσει στην πλατφόρμα παιδοψυχολόγο, δασκάλους με εξειδίκευση στα αθλήματα, μουσικά όργανα, ξένες γλώσσες, βοηθό στα ταξίδια αλλά και δημιουργική απασχόληση για παιδικά πάρτυ.

The K-magazine: Οι ειδικοί που γράφονται στο site, περνούν κάποιο είδος αξιολόγησης ή εκπαίδευσης;
Nannuka.gr: Οι ειδικοί που φιλοξενούνται στη Nannuka διαθέτουν εξακριβωμένο προφίλ και το βιογραφικό τους είναι ελεγμένο από έμπειρη ομάδα ψυχολόγων. Η Nannuka όχι μόνο ελέγχει τη γνησιότητα του προφίλ του κάθε ειδικού αλλά δίνει και πρόσβαση σε αξιολογήσεις φίλων και γνωστών που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα μέσω Facebook. Έτσι, ο γονιός επιλέγει προσωπικά εκείνον που επιθυμεί, εύκολα και πάνω από όλα με ασφάλεια.

The K-magazine: Κοντά σας έχετε και τον Απόστολο Αποστολάκη, συνιδρυτή του e-shop.gr, e-food.gr , e-table.gr, doctoranytime.gr. Πόσο σημαντικό είναι να έχετε στην ομάδα σας ανθρώπους που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του διαδικτύου;
Nannuka.gr: Ήμασταν ιδιαίτερα τυχερές που απο την πρώτη στιγμή είχαμε τον Απόστολο να μας στηρίζει σε αυτό μας το εγχείρημα. Είναι ένας πολυπράγμων άνθρωπος, έμπειρος και επαγγελματίας τον οποίο συμβουλευόμαστε σε κάθε μας κίνηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είχαμε πολλά κενά και θα είχαμε χάσει πολύτιμο χρόνο αν δεν είχαμε την καθοδήγησή του.

The K-magazine: Ποιός είναι ο επόμενος στόχος της nannuka.gr που μπορείτε να μας αποκαλύψετε;
Nannuka.gr: Νέες υπηρεσίες, ενδιαφέρουσες συνεργασίες και επιμορφωτικά σεμινάρια θα πλαισιώσουν την πλατφόρμα από τον Σεπτέμβριο. Ακόμη, μετά από τρεις μήνες επιτυχημένης πορείας στην πρωτεύουσα, η Nannuka είναι πλέον διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα. Και φυσικά, τα όνειρα μας δεν σταματάνε εδώ: Όταν έχουμε καλύψει επαρκώς την Ελλάδα, επόμενος σταθμός το εξωτερικό!

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο nannuka.gr και δείτε και το video για να καταλάβετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται…

[vsw id=”97929600″ source=”vimeo” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

You may also like