ΝΕΑ ΜΠΥΡΑ ΑΛΦΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ

Τα κοινά μας βιώματα, οι κοινές μας ρίζες, οι παραδόσεις μας, οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας είναι κάποια σημεία αναφοράς, κοινά, για όλους μας. 

Οι πλατείες, οι γιορτές, οι γεύσεις, οι μυρωδιές. Ο ήλιος, η θάλασσα, το αλάτι. Ο κοινός μας τόπος. Από όλα αυτά είναι φτιαγμένη η νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι.

Εμπνευσμένη από την κοινή μας γη, είναι εδώ για να συντροφεύει γευστικά κάθε μας τραπέζι. «Μια στιγμή αλάτι» από τις αλυκές Μεσολογγίου, συναντά τους αρωματικούς λυκίσκους και μαζί δημιουργούν μια αναβαθμισμένη γεύση. 

Πιστή στις αξίες της μάρκας, η νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι ξυπνάει αναμνήσεις, συναισθήματα, και δημιουργεί στιγμές που μας ενώνουν. Γιατί οι δεσμοί μεταξύ μας χτίζονται πάνω σε όσα μοιραζόμαστε.

Με μία κινηματογραφική αισθητική και ατμόσφαιρα, ντυμένη με εικόνες, χρώματα και μουσική που μιλούν στη συλλογική μας μνήμη, η καμπάνια της νέας ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι έρχεται να δώσει μία γεύση διαφορετική, σε όσα θα ζήσουμε από εδώ και πέρα.

Τη νέα τηλεοπτική/digital ταινία δημιούργησε και επιμελήθηκε η Soho Square Athens, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Filmiki Productions και σκηνοθεσία Alexis Gomez. Το τραγούδι της ταινίας είναι το «Απάνω στην τριανταφυλλιά» από την Αλκυόνη, μια διασκευή παραδοσιακού τραγουδιού.

Δείτε τη νέα ταινία:

#AlfaSeaSalt #MiaStigmiAlati

You may also like