Νέα σειρά με το μεγαλύτερο τρανσέξουαλ cast ever στην τηλεόραση

Ο επιτυχημένος παραγωγός και σεναριογράφος, Ryan Murphy, μεταφέρει τις εμπειρίες των τρανς γυναικών και των gay έγχρωμων ανθρώπων στη μικρή οθόνη.

Ο Ryan Murphy τα τελευταία χρόνια μάς έχει χαρίσει σειρές, με τις οποίες έχουμε περάσει μερικές από τις διασκεδαστικές ώρες στον καναπέ του σπιτιού μας, με επιτυχίες, όπως «Glee», «Nip/Tuck», «American Horror Story» και «American Crime Story». Ενόψει της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν του ACS με θέμα τη δολοφονία του Gianni Versace, φτάνουν τα νέα για την έναρξη των γυρισμάτων της νέας σειράς που ετοιμάζει, με τίτλο «Pose».

Το «Pose» είναι τοποθετημένο στη δεκαετία των ’80s και διηγείται την αντιπαράθεση διαφορετικών πλευρών της ζωής και της κοινωνίας στη Νέα Υόρκη. Μεταξύ των θεμάτων: η άνοδος της πολυτελούς εποχής του Trump, η κοινωνική και λογοτεχνική σκηνή του κέντρου της πόλης και η κουλτούρα του «ball».

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Hailie Sahar, την Indya Moore, την Dominique Jackson, την Angelica Ross και M. J. Rodriguez, πέντε πραγματικές τρανσέξουαλ γυναίκες, μοντέλα και ηθοποιοί. Οι σκηνοθέτες έκαναν έξι μήνες να καταλήξουν στο σωστό πρόσωπο για τον κάθε ρόλο. Στο show αναμένεται να εμφανιστούν οι ηθοποιοί: Tatiana Maslany, Kate Mara, James Der Beek και Evan Peters.

Ο συνδημιουργός της σειράς, Steven Canals, γράφει το σενάριο μαζί με τη Lady Jκαι τη Janet Mock, που είναι επίσης τρανσέξουαλ. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Pose βγάζει μπροστά της ιστορία, εστιάζοντας στις μοναδικές και ανείπωτες εμπειρίες των τρανς γυναικών και των γκέι έγχρωμων ανθρώπων.», δήλωσε ο Canals στo Rolling Stone και συνέχισε «Ο Ryan συγκέντρωσε μία δυνατή ομάδα από αφηγητές και καινοτόμους για να συνεργαστούν στην αφήγηση αυτής της σημαντικής ιστορίας».

You may also like