Ο Gigifioggos κάνει Blush party με Villa Maria 

Ο Μάρτιος βρίσκει τον Gigifioggos σε απόλυτη pink διάθεση. Εσείς είστε έτοιμοι να μπείτε στον οινικό ροζέ κόσμο του και να γίνεται μέρος ένος ξεχωριστού wine party;

Στις δυο Μαρτίου το διάσημο θεατρικό gigi σκηνικό ενσωματώνει πανέμορφες ροζ πινελιές με μυρωδάτα ροζ τριαντάφυλλα και πολλά ροζ μπαλόνια και σερβίρει ένα από τα πιο ωραία ροζέ κρασιά του κόσμου το Blush του δημοφιλούς οινοποιείου Villa Maria.

To γνωστό οινοποιείο της Νέας Ζηλανδίας κάνει εδώ και χρόνια καριέρα προτείνοντας κρασιά που αναβαθμίζουν τις τοπικές ποικιλίες και ανανεώνουν τις κλασικές διεθνείς. Στο portofolio του έχει ετικέτες που είναι ήδη icon, έχει επιλογές ανάμεσα σε cellar και priveé συλλογές, σε reservé εκδοχές ακόμα και εξαιρετικές organic φιάλες.

Για το ντεμπούτο του ροζέ  Blush Sauvignon έρχεται στο Gigifioggos και μαζί κάνουν ένα blush party που θα μας μείνει αξέχαστο. Οι εκπλήξεις είναι πολλές καθώς στο Party θα είναι ένα σημαντικό πρόσωπο από το οινοποιείο, η Inna Udartzeva, market executive για όλη την Ευρώπη, μαζί με τον Head Sommelier Βασίλη Παπαδόπουλο, θα μας μυήσει στα μυστικά της Villa Maria και φυσικά του Blush…

To σομόν κρασί είναι εκπληκτικό μόλις το φέρνεις στη μύτη έρχονται αμέσως οι ζωηρές  νότες των βοτάνων και των φρούτων του πάθους εμπλουτισμένες με αρώματα λουλουδιών και κόκκινων berries. To στόμα είναι εξίσου παιχνιδιάρικο και φρέσκο με γοητευτικές νότες κόκκινων φρούτων και λουλουδιών. Στην επίγευση είναι δροσερό με φανταστικές βοτανικές νύξεις.

Ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει  το Party, γι αυτό στον Gigifioggos για όλους που θα βρεθούμε εκεί  το πρώτο ποτήρι 75 ml είναι κερασμένο!

Let’s blush, Let’s  Pink σας περιμένουμε με ροζ διάθεση!!

Gigifioggos, Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι

You may also like