ΟΡΓΑΣΜΟΣ: ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ!

Το σλόγκαν «το μέγεθος δεν μετράει» ανατρέπει μια έρευνα, η οποία αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι ο οργασμός μιας γυναίκας εξαρτάται και από το μέγεθος του μορίου του συντρόφου της.

Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη που δημοσιεύει η Huffington Post, οι γυναίκες που έχουν διεγείρονται κολπικά είναι πιο πιθανό να φθάσουν σε οργασμό όταν έρχονται σε ερωτική επαφή με άνδρες με μεγαλύτερα μόρια

Όπως επισημαίνεται γενικότερα οι γυναίκες που προτιμούν το κολπικό, θεωρούν πως… «το μέγεθος μετράει».

Στην έρευνα πήραν μέρος 323 γυναίκες, ως επί το πλείστον φοιτήτριες στη Σκωτία, οι οποίες ρωτήθηκαν για τις πρόσφατες ερωτικές τους εμπειρίες. Ανάμεσα στα άλλα, τους ζητήθηκε να απαντήσουν και για το κατά πόσο έπαιξε ρόλο στο να έρθουν σε οργασμό, το μέγεθος του μορίου του συντρόφου τους.

Ορίζοντας ως μέσο μήκος μορίου τα 14,9 εκ. με 15,5 εκ. οι ερευνητές ρώτησαν τις γυναίκες που πήραν μέρος στη μελέτη, αν ήταν πιθανό να έρθουν σε κολπικό οργασμό με ένα πέος μικρότερου ή μεγαλύτερου του μέσου όρου μεγέθους.

Σε σύνολο 160 γυναικών που δήλωσαν ότι έχουν μόνο κολπικούς οργασμούς, το 33,8% αυτών είπαν ότι θα προτιμούσαν το μήκος του μορίου του συντρόφου τους να είναι μεγαλύτερο του μέσου όρου, το 60% ανέφεραν πως τους είναι αδιάφορο το μέγεθος του μορίου και το 6,3% ότι προτιμούν τα μικρότερα μόρια

Οι ερευνητές, σε μια προσπάθεια να υποστηρίξουν ότι τελικά το μέγεθος μετράει μελέτησαν τις απαντήσεις των γυναικών που δήλωσαν πως είχαν τους περισσότερους κολπικούς οργασμούς τον τελευταίο μήνα. Βάσει αυτών διαπίστωσαν τελικά ότι αυτές είχαν δηλώσει απερίφραστα ότι ναι, το μέγεθος τελικά μετράει.

Όπως εξηγούν, αυτό πιθανότατο οφείλεται στο γεγονός ότι ένα μακρύτερο μόριο είναι ικανό να διεγείρει τον κόλπο σε όλο του το μήκος, ή ακόμη και τον τράχηλο.

Πηγή: εδώ

Featured image: @wevibe/ unsplash.com

You may also like