Πώς να κάνετε το εντυπωσιακό «cage braid» που έχει κερδίσει το Instagram

Ο νέος τρόπος να εκμεταλλευτείτε τα μακριά σας μαλλιά.

Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά γνωρίζουν ότι αυτά χρειάζονται χρόνο και περιποίηση για να δείχνουν πάντα όμορφα και υγιή. Ένας chicκότσος ή μία εντυπωσιακή πλεξούδα αποτελούν συχνά σωτήριες λύσεις που μπορούμε να επιλέξουμε, από το πρωί στη δουλειά μέχρι μια βραδινή έξοδο σε κάποιο εστιατόριο. Για να μην κάνουμε, όμως, συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, βρήκαμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να κάνουμε μόνες μας «cage braid», το νέο χτένισμα που έχει κερδίσει το Instagram.

Βήμα 1: Κάντε ένα μέρος κέντρο και χωρίστε τα μαλλιά σε τρία μέρη: δύο πλαϊνά που αρχίζουν από μπροστά και ένα πίσω κεντρικό. Αρχίστε να κάνετε μία γαλλική πλεξούδα στο πίσω κεντρικό.

Βήμα 2: Εδώ είναι που η πλεξούδα αρχίζει να παίρνει τη μορφή ψαροκόκαλου. Όπως συνεχίζετε προς τα κάτω, προσθέτετε μικρές τούφες μαλλιών από τα δύο πλαϊνά μέρη. Όπως και στην κλασική πλεξούδα-ψαροκόκαλο, πρέπει να πιάσετε τα μαλλιά από τα πιο εξωτερικά σημεία, αλλά αφήστε τα χαλαρά.

Όταν θα έχετε προσθέσει όλα τα μαλλιά, η πλεξούδα θα μοιάζει με μεσαιωνική εκδοχή της γαλλικής πλεξούδας.

 

Βήμα 3: Για να αποκαλύψετε το «κλουβί», σηκώστε την πλεξούδα στην κορυφή και τοποθετήστε μία φουρκέτα. Αυτό δημιουργεί διαχωρισμό μεταξύ του κεντρικού πλέγματος και των κάτω μαλλιών, δίνοντας την αίσθηση ενός 3Dθώρακα.

Συγχαρητήρια! Μόλις ολοκληρώσατε το cage braid.

Πηγή

You may also like