SEX… ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ; ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!

Για να λειτουργήσει μία σχέση χρειάζεται αγάπη, εμπιστοσύνη, οικειότητα και καλή χημεία σε επίπεδο επικοινωνίας αλλά και του σεξ! Τι γίνεται, όμως, το χειμώνα που οι θερμοκρασίες κάθε άλλο παρά θελκτικές είναι για να το απολαύσουμε; Κορίτσια, δώστε βάση, γιατί αν σας πει ο σύντροφός σας “πώς γίνεται να έχεις διάθεση με αυτό το κρύο;” εσείς θα έχετε την απάντηση!

01 Doggy style… αλλιώς!

 Αυτή η στάση προσφέρει ελάχιστη επαφή με τα δέρμα, οπότε και πολλοί την… αποφεύγουν τις κρύες βραδιές του χειμώνα. Με μία μικρή μετατροπή, όμως, μπορεί να γίνει απολαυστική!  Ξεκινάμε με τη γνωστή στάση χαμηλώνοντας το πάνω μέρος του κορμιού στο κρεβάτι, ώστε οι γλουτοί να είναι στον αέρα. Αν νιώθουμε πως ζοριζόμαστε, μπορούμε να βάλουμε ένα μαξιλάρι στην κοιλιά ώστε να ανασηκωθεί η λεκάνη. Έπειτα ο σύντροφός σας θα χαμηλώσει τον κορμό του ώστε να ακουμπάει στην πλάτη σας και στη συνέχεια γίνεται η διείσδυση.

02 Αγκαλιασμένα… κουταλάκια! 

Η στάση του κουταλιού είναι η τέλεια στάση για σεξ το χειμώνα, γιατί τα κορμιά σχεδόν κολλούν το ένα με το άλλο, με το μπροστινό τμήμα του σώματος του συντρόφου μας να ζεσταίνει την πλάτη, τους ώμους και τους γλουτούς μας. Είναι άνετη και μπορούμε να ρίξουμε πάνω μας κι ένα σκέπασμα για extra ζεστασιά.

03 Ο λωτός.

 Όχι, δε θα χρειαστεί να κάνουμε yoga! Ο σύντροφός μας κάθεται σταυροπόδι (ή όπως αλλιώς τον βολεύει, αν η ευλυγισία είναι πρόβλημα) κι εμείς καθόμαστε επάνω του τυλίγοντας τα χέρια και τα πόδια μας γύρω του. Έτσι όχι μόνο έρχονται σ’ επαφή τα κορμιά και δεν κρυώνουμε κατά την επαφή, αλλά παράλληλα, φίλες μου, δίνουμε το ρυθμό για την κορύφωση!

04 Γυναίκα… από πάνω (με κάθε έννοια!). 

Είναι οι στάση που μας δίνει… το πάνω χέρι, κορίτσια! Άλλωστε, όλες σχεδόν την προτιμούμε και (ας πούμε) την επιβάλλουμε στο σύντροφό μας (ναι, μια που τους… “χαλάει”! Τι είπα, τώρα, ε;) για κολπικό οργασμό. Το “κακό”, όμως, με αυτή τη στάση είναι πως το σώμα μας είναι εκτεθειμένο, πράγμα που την κάνει… στάση προς αποφυγή για το χειμώνα. Οπότε προχωράμε στην παραλλαγή: αφότου έχουμε πάρει θέση cowgirl, γέρνουμε προς τα μπρος ώστε ο κορμός μας να ακουμπά στον κορμό του συντρόφου μας, κρατώντας τον από τους ώμους ή τεντώνοντας τα χέρια μας πάνω από το κεφάλι του για στήριξη. Όταν ο κορμός μας είναι σε όρθια θέση μπορούμε εύκολα να καθοδηγήσουμε το σύντροφό μας ενώ στη συνέχεια μπορούμε να γείρουμε χωρίς να “χαλάσουμε” το ρυθμό.

Επίσης, ο σύντροφός μας μπορεί έτσι να μας πάρει αγκαλιά και να μας έχει κοντά του. Άσε που οι ανάσες και τα φιλία σε αυτή τη στάση μπορούν να μας ζεστάνουν ακόμη περισσότερο!

05 “Δυο δυο, στη μπανιέρα δυο δυο…”. 

Η ψύχρα στη κρεβατοκάμαρα όχι μόνο “σκοτώνει” τη διάθεση για σεξ, αλλά κάνει πιο δύσκολη τη στύση για τον άντρα και μειώνει την υγρασία του γυναικείου κόλπου. Οπότε, μία εναλλακτική είναι… να ορμήσουμε μαζί του στη μπανιέρα, να γεμίσουμε το μπάνιο ζεστό νερό κι υδρατμούς και να… ανεβάσουμε τη θερμοκρασία με σεξ! Είναι μάλιστα ιδανικό για να ξεκινήσουμε αλλά και να ρίξουμε αυλαία σε μία κρύα μέρα με τον πιο ευχάριστο τρόπο! (Εξυπακούεται πως προσέχουμε στο μπάνιο ώστε να μην τρέχουμε στα επείγοντα!)

Οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι αναμφίβολα mood killers, αλλά όταν υπάρχει καλή διάθεση… ;)

Featured image: @freepik

You may also like