Spaghetti με μπρόκολο και παρμεζάνα

Είναι αργά το βράδυ, είστε πτώμα από τη δουλειά αλλά πεινάτε σαν λύκος! Δεν θέλετε να παραγγείλετε πάλι κάτι απ έξω κι απλά να φτιάξετε κάτι να φάτε, αλλά ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΟΣΤ!!!
Αν έχετε στο ψυγείο σας μπρόκολο και παρμεζάνα και στο ντουλάπι της κουζίνας Σπαγγετίνη Νο10 από την “Χρυσή Σειρά της MISKO” ..έχετε λύσει το πρόβλημα σας.

Θα χρειαστείτε:
-ένα μικρό μπρόκολο
-500 γραμ. ζυμαρικά (προσωπικά σας προτείνω Σπαγγετίνη Νο10 από την “Χρυσή Σειρά-MISKO”)
-έναν κύβο λαχανικών
-αλάτι
-200 γραμ. τριμμένη παρμεζάνα

Η διαδικασία είναι απίστευτα απλή. Βράζετε το μπρόκολο (το οποίο έχετε πλύνει και κόψει σε μικρά μπουκετάκια) και ρίχνετε και τον κύβο λαχανικών, λίγο λάδι κι αλάτι. Στα 10 λεπτά ρίχνετε και τα ζυμαρικά, τα οποία σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, είναι έτοιμα σε 5-7 λεπτά. Σουρώνετε ζυμαρικά και μπρόκολο και σερβίρετε προσθέτοντας ίσως λίγο αλάτι ακόμα και παρμεζάνα στο πιάτο!


Ακόμα κι εγώ αισθάνθηκα ότι έκανα ένα πραγματικά νόστιμο πιάτο!

Mπορείτε να απολαμβάνετε την Χρυσή Σειρά της MISKO κάθε μέρα με απολαυστικές συνταγές.Η συγκεκριμένη σειρά είναι φτιαγμένη από μία και μοναδική ποικιλία σιταριού, την εξαιρετικής ποιότητας ποικιλία Σβέβο, συνιστώντας έτσι το Μοναδικό Ελληνικό Ζυμαρικό από Μονοποικιλιακό σιτάρι.
Το σιτάρι ωριμάζει κάτω από τον ελληνικό ήλιο, με τη φροντίδα και το μεράκι επιλεγμένων παραγωγών που καλλιεργούν, πάντα με την επίβλεψη και την τεχνογνωσία της MISKO.
Η ειδική παραγωγική διαδικασία στο Μύλο και στο εργοστάσιο δεν επιτρέπει την ανάμιξη του σιταριού από Σβέβο με άλλα σιτηρά, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο στα ζυμαρικά τις εξαιρετικές ποιοτικές τους ιδιότητες.

You may also like