ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Αν θέλατε να ταξιδέψετε στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στον Καναδά, με ενδιάμεση στάση στην Ισλανδία για δύο μέρες για να απολαύσετε τα μαγευτικά της τοπία, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, θα το σκεφτόσασταν δεύτερη φορά; Είμαι σίγουρη πως όχι!

Κι αν απλά έχετε σαν όνειρο να επισκεφτείτε την χώρα των Παγετώνων, των φιορδ, των ηφαιστείων και των γκέιζερ, η  PLAY, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους από την Ισλανδία, ξεκίνησε φέτος νωρίτερα τις πτήσεις της από την Αθήνα, συνδέοντας την ελληνική πρωτεύουσα απευθείας με την Ισλανδία και με προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Θα πραγματοποιεί και αυτήν τη χρονιά δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με αναχωρήσεις προγραμματισμένες για κάθε Κυριακή και Τετάρτη.

Από φέτος, μάλιστα, η PLAY προσφέρει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να κάνουν ενδιάμεση στάση στην Ισλανδία χωρίς επιπλέον κόστος και έτσι να επισκέπτονται δύο χώρες σε ένα ταξίδι! Οι ταξιδιώτες μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση μόνοι τους επιλέγοντας την Ισλανδία ως ενδιάμεσο σταθμό, μέσω της ιστοσελίδας της PLAY www.flyplay.com.

Η επιλογή της ενδιάμεσης στάσης αξιοποιεί το μοντέλο hub-and-spoke της εταιρείας, με βάση το οποίο όλες οι πτήσεις συνδέονται μέσω Ισλανδίας. Η επιλογή που προσφέρει η PLAY θα επιτρέπει στους επιβάτες να μείνουν έως και 10 ημέρες στην Ισλανδία για να γνωρίσουν τα απίστευτα φυσικά θαύματα του νησιού, όπως καταρράκτες, θερμοπίδακες, θερμές πηγές, παγετώνες και το Βόρειο Σέλας.

«Στην PLAY αξιοποιήσαμε την τοποθεσία της Ισλανδίας, τόσο κοντά στην Ευρώπη, για να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες βολικές πτήσεις και προσιτές τιμές, και τώρα με τη δυνατότητα ενδιάμεσης στάσης προσφέρουμε ακόμη περισσότερα οφέλη στους επιβάτες μας. Αντί να έχουν μόνο λίγες ώρες παραμονής στην Ισλανδία, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν στάση για μια επιπλέον ημέρα ή για μία εβδομάδα και να γνωρίσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η πατρίδα μας. Η επιλογή αυτή είναι win-win τόσο για εμάς όσο και για τους επιβάτες μας, που μπορούν να εξερευνήσουν την Ισλανδία σε χαμηλή τιμή», δήλωσε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της PLAY, Einar Örn Ólafsson.

Ο Einar Örn Ólafsson, είναι ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της PLAY, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, αποσύροντας την υποψηφιότητά του για να αναλάβει τον ρόλο του Διεθύνοντα Συμβούλου.

Σε δήλωσή του, ο Ólafsson είπε πως η εταιρεία είχε μια «σπουδαία εκκίνηση», αλλά πρόσθεσε ότι η επιχείρηση έχει πλέον φτάσει σε «σημείο καμπής». «Ως ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας, θα ήθελα να ολοκληρώσω την επένδυσή μου. Είμαι εξοικειωμένος με τις δραστηριότητες και τους εργαζόμενους της Play και βλέπω ευκαιρίες και συναρπαστικά projects για το μέλλον”.

Featured image: unsplash.com/@evelynparis

You may also like