“Χωρις Όριο με τον Chris Hemsworth” στο Disney+

Στη σειρά ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων, ο παγκόσμιος σταρ Chris Hemsworth (Thor, Οι Εκδικητές) παρασύρει τους θεατές σε ένα προσωπικό ταξίδι, καθώς εξερευνά πώς μπορούμε να καταπολεμήσουμε το γήρας και να ανακαλύψουμε όλες τις δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος. Βασισμένο στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες, το «Χωρίς Όριο με τον Κρις Χέμσγουορθ» καταρρίπτει τη συμβατική γνώση για τη μεγιστοποίηση της ζωής.  

Από τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη Darren Aronofsky, η πρωτότυπη σειρά θέτει στο επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της ανθρώπινης μακροζωίας. Εν μέρει μια παγκόσμια επιστημονική περιπέτεια και εν μέρει ένα προσωπικό ταξίδι… Kάθε επεισόδιο της σειράς ακολουθεί τον Chris καθώς φέρνει εις πέρας διάφορες σωματικές και πνευματικές δοκιμασίες, που έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς παγκοσμίου φήμης, επιστήμονες και γιατρούς. Σκοπός του να ξεκλειδώσουν διαφορετικές πτυχές της διαδικασίας της γήρανσης. Κάθε προσεκτικά σχεδιασμένη πρόκληση στηρίζεται σε επιστήμη αιχμής, που βασίζεται σε νέες έρευνες και μακρόχρονες παραδόσεις. Η αποστολή του Chris είναι να κατανοήσει καλύτερα τα όρια του ανθρώπινου σώματος. Επίσης, θέλει να ανακαλύψει τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι μας να επεκτείνουμε την υγεία και την ευτυχία μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ 

Διατηρώντας τον εαυτό του σε άριστη φυσική κατάσταση, ο Chris, που έγινε γνωστός ενσαρκώνοντας τον ρόλο ενός αθάνατου υπερήρωα, φρόντιζε πάντα την υγεία και την ευεξία του. Όμως, τώρα, ενώ βρίσκεται στο τέλος της δεκαετίας των 30, θέλει να μάθει πώς να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του μυαλού και του σώματός του. Στόχος του να παραμείνει σε φόρμα, πιο δυνατός και πιο υγιής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα – όχι μόνο για τον εαυτό του και τα παιδιά του αλλά και για τα παιδιά των παιδιών του. Κάθε πρόκληση σπρώχνει τον Chris πιο μακριά από όσο είχε πάει ποτέ στο παρελθόν. Μέσα από τη σειρά, οι θεατές θα μάθουν τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν την υγεία και τη ζωή τους.

Μετά από χρόνια προετοιμασίας και με τους φίλους και την οικογένειά του στο πλευρό του, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Elsa Pataky και των αδελφών του Luke Hemsworth και Liam Hemsworth, ο Chris μπήκε στη νέα πρωτότυπη σειρά, αποφασισμένος να εξερευνήσει τη συναισθηματική και γνωστική του υγεία, πέρα από τον να δοκιμάσει τα σωματικά του όρια. Ανοιχτόμυαλος και ειλικρινής, εργάστηκε ακούραστα για να ενισχύσει την πνευματική του ανθεκτικότητα και να αντιμετωπίσει μερικές από τις σκληρότερες αλήθειες που επιφυλάσσει η ζωή για όλους μας. Πρόκειται για μια εμπειρία που είναι βαθιά, αυθεντική και γεμάτη ταπεινότητα για τον Chris. Εκτός από τις τολμηρές και συναισθηματικές προκλήσεις του, το «Χωρίς Όριο με τον Κρις Χέμσγουορθ» μοιράζεται επίσης συναρπαστικές ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν ενσωματώσει τα μαθήματα της μακροζωίας στη ζωή τους, με εκπληκτικά οφέλη που μπορούμε όλοι να αποκομίσουμε. 

Κάθε επεισόδιο και μια πρόκληση

Ο Chris δεν ήθελε να μιλήσει μόνο για τις επιστημονικές θεωρίες που μπορεί να επεκτείνουν και να βελτιώσουν τη ζωή του. Ήθελε να τις δοκιμάσει πραγματικά και να τις φτάσει στα άκρα! Κάθε επική πρόκληση είναι θεαματική και μοναδική. Σε αυτές περιλαμβάνονται να κολυμπήσει μια απόσταση 244 μέτρων σε ένα αρκτικό φιόρδ με θερμοκρασία 2 βαθμών, να αναρριχηθεί σε ένα σχοινί 30 μέτρων που κρέμεται πάνω από ένα φαράγγι και να περπατήσει κατά μήκος ενός γερανού στην κορυφή ενός ουρανοξύστη 80 ορόφων, σε ύψος 274 μέτρων.

Κάθε πρόκληση απαιτεί από τον Chris να ακολουθήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα προπόνησης και εκπαίδευσης μαζί με ειδικούς παγκόσμιας κλάσης. Ορισμένες, όπως η αναρρίχηση με σχοινί πάνω από ένα φαράγγι, απαιτούσαν μήνες προετοιμασίας. Άλλες, όπως η τετραήμερη νηστεία του Chris μόνο με νερό, ήταν (ευτυχώς!) πολύ πιο σύντομες, αλλά ήταν τόσο σκληρές που παραλίγο να τα παρατήσει.

Οι πυλώνες των 6 επεισοδίων

Αντοχή στο Άγχος: Το άγχος είναι μέρος της ζωής του Chris από τα εφηβικά του χρόνια και τώρα θέλει να μάθει πώς να το αντιμετωπίζει καλύτερα.

Σοκ: Για να μεγιστοποιήσετε τη μακροζωία, μπορεί να πιστεύετε ότι είναι καλύτερο είναι να παίζετε εκ του ασφαλούς και να παραμένετε άνετοι.

Νηστεία: Ο Chris απευθύνεται στον γιατρό Peter Attia, ειδικό σε θέματα μακροζωίας, για να μάθει πώς η αλλαγή των διατροφικών του συνηθειών μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτησή του για μακροζωία

Δύναμη: Καθώς ο Chris παίρνει βάρος για το «Thor: Love and Thunder», χρειάζεται να χτίσει ένα σώμα που να αντιστοιχεί σε έναν αθάνατο Θεό. Αλλά, θέλει επίσης το είδος των μυών που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι βοηθούν να παραμείνει δυνατός και υγιής, καθώς μεγαλώνει στην πραγματική ζωή.

Μνήμη: Ο Chris πάντα προσπαθούσε να διατηρεί το σώμα του υγιές. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να αρχίσει να φροντίζει και τον εγκέφαλό του.

Αποδοχή: Μέχρι στιγμής, ο Chris έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να καθυστερήσει τη διαδικασία της γήρανσης. Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με την πιο ακραία και συναισθηματική πρόκληση.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι τώρα διαθέσιμα αποκλειστικά στο Disney+. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

You may also like