Ακροβόλι Restaurant & Oyster Bar is back!

Η ομάδα του Ακροβόλι Restaurant & Oyster Bar επιστρέφει με τις υπηρεσίες delivery και take away… Και απαντά, σε πείσμα των καιρών, με νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες. Οι απαραίτητες ενέργειες και δοκιμές έγιναν. Κατά τη μεταφορά των πιάτων δεν αλλοιώνεται ή χάνεται τίποτα από τη γεύση τους, οπότε άρχισαν τα «ταξίδια» των μεζέδων. 

Στην κουζίνα ο Ξενοφώντας Κατσιμαγκλής μαζί με τον Μίλτο Γιάννου και τον Παναγιώτη Λιατόπουλο ετοιμάζουν γευστικές προτάσεις με πάντα φρέσκιες πρώτες ύλες και πολύ μεράκι. Υποδειγματικά ceviche και καρπάτσιο, λαχταριστά ρολάκια sushi, μοσχομυριστά μαγειρευτά με ότι καλό βγάζει η θάλασσα, risotti, pasta και φυσικά δεν λείπουν οι ωμές επιλογές.

Το μενού είναι κάτι παραπάνω από πλήρες, χωρίς να γίνονται υπερβολές, με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα του είδους. Δοκιμάστε μεταξύ άλλων λακέρδα παστωμένη σε ανθό αλατιού με τουρσί κουνουπίδι, γαλλικά στρείδια με τζίντζερ, τοματίνια και τρίχωρμες πιπεριές, ceviche καραβίδας με αβοκάντο, τσίλι και κόλιανδρο, ψητό χταπόδι στα κάρβουνα με αλιάδα καρότου, κλασσική ψαρόσουπα καθώς και φρέσκα θαλασσινά και ψάρια. Από το μενού δε λείπουν οι επιλογές sushi με ρολάκια maki, sashimi και nigiri.  

Κάντε την παραγγελία σας μέσω των εφαρμογών wolt και e-food και οι αγαπημένες θαλασσινές γεύσεις θα έρθουν στην πόρτα σας. Αν πάλι θέλετε να περπατήσετε, το κατάστημα εξυπηρετεί και take away. 

Ποσειδώνος 14, Βούλα, τηλ. 210 8990152

You may also like