Βρήκαμε και δοκιμάσαμε μερικές fitness apps…

… και σας τις παρουσιάζουμε τις δύο καλύτερες για να επιλέξετε!

Μπορεί συχνά να αποζητούμε την ψηφιακή “αποτοξίνωση”, όμως σε κάποιες περιπτώσεις η τεχνολογία μπορεί να μας εξυπηρετήσει σε βαθμό που δε φανταζόμαστε! Μία από αυτές είναι η αναζήτηση του ιδανικού προγράμματος γυμναστικής από την άνεση του σπιτιού μας. Αν, λοιπόν, κι εσείς “τρέχετε” όλη μέρα και σκέφτεστε “πού χρόνος για γυμναστήριο;” ή δεν ενθουσιάζεστε στην ιδέα πως θα ιδροκοπήσετε στο γυμναστήριο νιώθοντας επάνω σας διάφορα βλέμματα, τότε αυτές οι εφαρμογές είναι για σας!

               Workout for Women by 7M

               Αυτή η δωρεάν εφαρμογή σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα ασκήσεων και κάθε μία διαρκεί μόλις επτά λεπτά και στοχεύει σε μία συγκεκριμένη ομάδα μυών. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε τις ασκήσεις που εξυπηρετούν το στόχο σας ή ακόμη και να επιλέξετε ένα από τα έτοιμα προγράμματα ασκήσεων.

               Freeletics

               Από τις πιο διάσημες (αν όχι Η διασημότερη) εφαρμογές για γυμναστική στο σπίτι και για όλους τους καλούς λόγους. Εκτός του χάρη σε αυτήν μπορούμε να γυμναστούμε από την άνεση του σπιτιού μας, όλες οι ασκήσεις βασίζονται στη φιλοσοφία του bodyweight workout, δηλαδή το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το ίδιο το κορμί μας! Με χρήση συνδρομής μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο personal coach πρόγραμμα που επιθυμείτε, εναλλακτικά επιλέγετε εσείς τις ασκήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στον τελικό σας στόχο – είτε είναι τόνωση είτε ενδυνάμωση είτε ο,τιδήποτε!

               Τι μένει να κάνουμε; Να φορέσουμε την αθλητική μας περιβολή, να στρώσουμε το ειδικό στρωματάκι, να κάνουμε ένα download και… ξεκινάμε!    

You may also like