Μόδα για φάγωμα

Το επιδόρπιο είναι εκείνο το μέρος ενός γεύματος που ανυπομονούμε να έρθει. Γιατί τα γλυκά είναι το «απαγορευμένο» , είναι αυτό που κόβουμε πρώτα όταν θέλουμε να κάνουμε δίαιτα ή να σταματήσουμε να τρώμε ανθυγιεινά, και όμως είναι τόσο όμορφα όταν τα βλέπουμε και τόσο υπέροχα όταν τα τρώμε. Αν μπορούσατε να διαλέξετε ανάμεσα σε φαγητό και γλυκά, ποιό είναι αυτό που θα αφήνατε στην άκρη;

Η μόδα είναι εξίσου «λαχταριστή» με μία τούρτα σοκολάτα. Σκεφτείτε μόνο το συναίσθημα που σας προκαλεί ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια και ένα κουτί σοκολατάκια μετά από ένα μήνα αποχής από τα γλύκα. Βλέποντας λοιπόν όλες αυτές τις εικόνες που είναι εμπνευσμένες από διάσημους οίκους, αλλά και από φορέματα, παπούτσια, νυφικά, μικρά κουτιά Tiffany’s μου ήταν αδύνατο να μην ασχοληθώ μαζί τους. Εδώ ακόμα και ο Christian Louboutin συνεργάστηκε με την αλυσίδα καταστημάτων Laduree για την σχεδίαση επετειακών κουτιών με την υπογραφή του.

Βέβαια είναι να αναρωτηθεί κανείς αν αυτά τα γλυκά είναι για φωτογράφιση και μόνο ή και για φάγωμα, διότι βλέποντας την δουλειά και την λεπτομέρεια που έχουν, είναι κρίμα να καταβροχθιστούν μέσα σε δευτερόλεπτα!

 

Αλλά πάλι ακριβώς επειδή είναι τόσο υπέροχα, δεν μπορείς να αντισταθείς και να μην δαγκώσεις ένα κομμάτι από το logo, παραδείγματος χάριν της Chanel!!

You may also like