Προτάσεις δώρων για την Γιορτή της Μητέρας

Την Κυριακή ευχόμαστε στην πιο σημαντική γυναίκα της ζωής όλων μας με ιδιαίτερα δώρα.

               Πλησιάζει ο Γιορτή της Μητέρας και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεστε ήδη σε αναζήτηση ενός δώρου τόσο μοναδικού όσο κι εκείνη – ποια μητέρα δεν είναι, άλλωστε; Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε ένα χεράκι βοηθείας ώστε να επιλέξετε εκείνο το μικρό ή μεγάλο δώρο για να της θυμίσετε πόσο ευγνώμονες είστε που σας έλαχε εκείνη η γυναίκα για να σας χαρίσει ζωή!

               Η πιο διαδεδομένη επιλογή είναι συνήθως ένα κόσμημα κι η Swarovski όχι μόνο το αντιλαμβάνεται αλλά φέτος μας παρουσιάζει μία συλλογή αφιερωμένη στη μητέρα. Εμείς ξεχωρίσαμε αυτό το πανέμορφο σετ με το rose gold κολιέ – μαργαρίτα και τα stud σκουλαρίκια.

          

               Καλοκαιράκι πλησιάζει και (εμείς τα κοριτσάκια συγκεκριμένα) κοιτάμε για ένα νέο μαγιό για τις αποδράσεις μας στην παραλία. Και μια που η μητέρα μας είναι η καλύτερη φίλη μας, μπορούμε να την εκπλήξουμε είτε με ένα μοντέρνο bikini με ψηλόμεσο κιλοτάκι είτε με ένα all time classic ολόσωμο για να κάνουμε παρέα ηλιοθεραπεία με στυλ… φυσικά από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Calzedonia!

               Για τις κυρίες που τους αρέσει να δοκιμάζουν νέες τάσεις στο μακιγιάζ, τα προϊόντα της νέας συλλογής Motel Chic της Erre Due μπορούν να γίνουν ένα πρωτότυπο δώρο! Εμπνεόμενο από τα ‘70s, το brand θα την ταξιδέψει στο χρόνο με τη Lumicolor Creamy Eye Shadow, αναψοκοκκινισμένα μάγουλα με τη Blush Color Palette, το BB Body Bronzer, αλλά και το Kissproof Matte Lip Color.

               Αν της αρέσουν οι πειραματισμοί με αρώματα, τότε προτείνουμε το άκρως φρουτώδες κι απόλυτα καλοκαιρινό Miami Blossom της Escada. Επιπλέον, αν κάνει και συλλογή τα μπουκαλάκια, θα το λατρέψει για ένα λόγο παραπάνω! Και βέβαια της το προσφέρουμε σετάκι με το body lotion για extra διάρκεια!

              Τέλος, για τις μανούλες – βιβλιοφάγους (γιατί τόσο super είναι οι μαμάδες που καταφέρνουν και “χώνουν” και το διάβασμα στη μέρα τους!) η πρότασή μας έρχεται από τις εκδόσεις Διόπτρα κι είναι… δίδυμη! Ο λόγος για τα βιβλία “Μια Στιγμή” και “Μια Αγκαλιά” της Μαρίνας Γιώτη, η παρουσίαση των οποίων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Sunny Sports Club στη Νέα Ερυθραία. Στα βιβλία της, η συγγραφέας ξεδιπλώνει τη μαγική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στη μητέρα και το γιο, αλλά και τον πατέρα με την κόρη (ναι, κι η μητέρα μας ήταν κόρη κάποιου που της έλεγε “όταν κάνεις παιδιά, θα καταλάβεις όσα λέω”!).

             

               Όποιες κι αν είναι οι επιλογές σας για να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στη Γιορτή της Μητέρας αυτήν την Κυριακή, εμείς απλά θα σας θυμίσουμε πως αυτή η γυναίκα αξίζει μία γιορτή… κάθε μέρα που είναι στη ζωή μας! Να τις χαίρεστε και να τους λέτε συνέχεια πόσο τις αγαπάτε, σας το λέω εγώ που αν είχα την ευκαιρία θα το έκανα ανά πάσα στιγμή, ακόμη κι όταν θα με “μάλωνε” πως δεν τρώω!

               Υ. Γ.: Φυσικά οι προτάσεις ανταποκρίνονται και στους κυρίους που θέλουν να ευχαριστήσουν τη γυναίκα που, χάρη σ’ εκείνη, απολαμβάνουν τη χαρά της πατρότητας!

You may also like