“ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA” με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσουμε το Σάββατο βράδυ; Η πετυχημένη εκπομπή υποδέχεται το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής μουσικής σκηνής…

Η Καίτη και ο Διονύσης, 25 χρόνια μετά την αξέχαστη πρόταση γάμου στον αέρα του MEGA που άφησε εποχή, συναντιούνται στην εμβληματική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Μας ταξιδεύουν μουσικά στις γεμάτες συναίσθημα στιγμές της ζωής μας.

Αυτό «Το Κάτι» που τους ενώνει ξεδιπλώνεται μπροστά στην κάμερα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων 30 ετών, που έχουμε αγαπήσει, χορέψει και τραγουδήσει. Το «Θα Μελαγχολήσω» και το «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί» συναντούν τα «Συγκοινωνούντα Δοχεία» και το «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου» . Όλα αυτά σε ένα ατελείωτο πάρτι αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Μαζί τους οι Alcatrash… Ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά συγκροτήματα των τελευταίων ετών που θα μας ξεσηκώσει. Ακόμα, στην παρέα τους θα βρεθεί και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τον οποίο το αγαπημένο ζευγάρι μοιράζεται προσωπικές και καλλιτεχνικές στιγμές του.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έρχονται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»,  σε ένα μουσικό ταξίδι από «Ατόφιο Χρυσάφι».

#SpitiMeToMega

You may also like