Συνεργασία Huawei με Helena Christensen

Η Huawei ανακοινώνει τη συνεργασία της με το παγκοσμίου φήμης supermodel και φωτογράφο Helena Christensen, σε συνέχεια της δημοσίευσης της τελευταίας στο προφίλ της στο Instagram, που τράβηξε το ενδιαφέρον των φίλων και θαυμαστών της. Σε αυτή, η Helena απεικονίζεται στο Παρίσι, την παγκόσμια πρωτεύουσα  της μόδας, χαρίζοντας μια πρώτη γεύση των όσων πρόκειται να προσφέρει η συνεργασία της με τη Huawei και βέβαια του πολυαναμενόμενου Huawei P20, λίγο πριν την παρουσίασή του.

Πασίγνωστη για τη διαδρομή της στο modelling και τις συνεργασίες της με κορυφαίους οίκους μόδας όπως Chanel και Versace  η Helena απέκτησε φήμη και ως φωτογράφος, χάρη στις εντυπωσιακές της δημιουργίες.

Η Huawei, ένα από τα μεγαλύτερα brands στην παγκόσμια αγορά των smartphones, αναζητά διαρκώς νέους τρόπους για να συνδεθεί και να επικοινωνήσει με τους πελάτες της. Μέσω της συνεργασίας της με ένα πρόσωπο τεράστιας επιρροής, όπως η Helena Christensen, συνεχίζει να επενδύει στη συλλογική προσπάθεια, βασιζόμενη στην εμπειρία των συνεργατών της για την παρουσίαση των καλύτερων προϊόντων και καινοτομιών στους καταναλωτές.

Περαιτέρω πληροφορίες για τη συνεργασία αυτή, θα διατεθούν παράλληλα με το λανσάρισμα της συσκευής, στο τέλος του Μαρτίου. Ακολουθήστε τη @HuaweiMobile στο Twitter ή το hashtag #SeeMooore για τις τελευταίες ενημερώσεις. Τη δημοσίευση της Helenaστο Instagram μπορείτε να τη δείτε εδώ.

You may also like