Τι φοράμε αύριο; Παρασκευή 17 Μαΐου

Μέσα Μαΐου… είμαστε σίγουροι; Γιατί οι μετεωρολόγοι μας προειδοποιούν για καταστάσεις που μόνο άνοιξη δε θυμίζουν! Fear not, όμως, φίλες αγαπημένες! Αντιγόνη to the rescue γι’ άλλη μία φορά με ενδυματολογικές ιδέες!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Χωρισμένη στα δύο θα είναι η χώρα, καθώς στα βόρεια και κεντρικά της χώρας αναμένονται να σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες, ενώ στη Στερεά Ελλάδα, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη η μέρα θα χαρακτηριστεί από ηλιοφάνεια με μερικές μόνο αραιές νεφώσεις. Η μέση θερμοκρασία ια κυμανθεί μεταξύ 14°C και 23°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί εντάσεως περίπου 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Μπορεί μία απλή ρίγα να κάνει πιο ιδιαίτερο το στυλ ενός παντελονιού κλασσικής γραμμής; Ναι, ειδικά αν είναι από τη νέα συλλογή των Marks & Spencer κι αν συνδυαστεί με ένα όμορφο top με ψηλό λαιμό.

            

               Με τον καιρό να αναμένεται τουλάχιστον απρόβλεπτος, καλό είναι τα πόδια μας να είναι κάπως προστατευμένα. Ένα ζευγάρι κομψά Oxfords από την ανοιξιάτικη συλλογή του Bozikis Shoes όχι μόνο θα καλύψει αυτήν την ανάγκη, αλλά θα δώσει μία street chic νότα στην εμφάνισή μας.

              

Bozikis

               Η γυναικεία τσάντα αποτελεί για το ανδρικό φύλο αιώνιο μυστήριο ανάλογο με εκείνο που προκαλούσε το βαλιτσάκι… του Sport Billy! Φυσικά το δικό μας “μαγικό τσαντάκι” είναι μοντέρνο με σχεδιασμό bucket και δίνει για την Posset το σινιάλο πως, παρά τον άστατο καιρό, η άνοιξη είναι εδώ!

            


Posset

                Από τις δημιουργίες της Κατερίνας Κασίμη και το υπέροχο 2K10 Creations εμπνεόμαστε για τις νότες λάμψης στο outfit μας με πρωταγωνιστές τη rose gold απόχρωση και τη… γεωμετρία – μην ανησυχείτε, δε θα σας βάλω τεστ (ακόμα!)!

              

               Από τα Marks & Spencer έρχεται κι η πρόταση για πανωφόρι, μια που θέλουμε να είμαστε έτοιμες για τυχόν έντονα φαινόμενα, όμως ταυτόχρονα θέλουμε να διατηρήσουμε την συνολικά κομψή μας εμφάνιση!

              


M & S coat

               Τέλος, για τα μαλλιά μας, μία προσεγμένα πιασμένη αλογοουρά σε sleek ή κυματιστό χτένισμα (εκεί θα σας αφήσω να διαλέξετε ανάλογα με το mood σας!) θα δώσει την απαραίτητη ανοιξιάτικη νότα στην εμφάνισή μας παρά τις βροχές και τη συννεφιά!

            

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like