Το sex κάνει καλό και στην υγεία!

4b1e933ffe50314f484a8e6dec68c3baΌταν οι σεξολόγοι μας προτρέπουν στο να κάνουμε όσο περισσότερο sex μπορούμε,έχουν πολλούς βάσιμους λόγους να το κάνουν… Ναι γιατί το sex κάνει καλό στην υγεία! Το λένε οι επιστήμονες οι οποίοι έπειτα από έρευνες κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα: Αν δεν θέλετε να… κρεβατωθείτε, ξαπλώστε με τη θέλησή σας!

Για του λόγου το αληθές:
1. Απαλύνει τους πόνους: Κορίτσια οι δικαιολογίες του τύπου δεν μπορώ έχω πονοκέφαλο, παύουν πλέον να ισχύουν. Σύμφωνα με έρευνες, το sex είναι ικανό να σας ανακουφίσει από διάφορους πόνους, λόγω των ενδορφινών που αυξάνονται κατά τη διάρκεια. Θα έχετε παρατηρήσει άλλωστε ότι μετά το sex ο παραμικρός πόνος και ενόχληση, έχει απλά εξαφανιστεί. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στο… πιάσιμο από τα διάφορα ακροβατικά! Αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα!

2. Σας διατηρεί σε φόρμα: Είναι φυσικό, οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα να καίει θερμίδες, αλλά πραγματικά και με το χέρι στην καρδιά: Προτιμάτε να τρέχετε στο πάρκο ή κάνετε τις ασκήσεις σας με κάπως πιο ελαφριά ενδυμασία; Σκεφτείτε ότι συνδυάζετε ευχαρίστηση και κάψιμο 150 θερμίδων την ώρα! Προτιμήστε το από πάνω, μιας και θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

3. Χαρίζει… μακροζωία: Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν ανάμεσα σε ανθρώπους με φυσιολογική σεξουαλική ζωή, και ανθρώπους που την είχαν ξεχάσει κάπου στα βάθη των αιώνων, βρέθηκε ότι η πρώτη κατηγορία έζησε κατά μέσο όρο 8 χρόνια περισσότερο! Σκεφτείτε το… Είναι δύο Ολυμπιάδες! Όχι κι άσχημα…

0e2d1306b40b9b13debc4de7d4738f814. Δυναμώνει το ανοσοποιητικό  : Επιστήμονες διεξήγαγαν έρευνα ανάμεσα σε φοιτητές, παίρνοντας δείγμα από το σάλιο τους. Τα ευρήματα λοιπόν είναι άκρως ενδιαφέροντα αφού οι φοιτητές που δήλωσαν ότι έκαναν sex τουλάχιστον μία φορά στις 2 εβδομάδες, είχαν υψηλότερα επίπεδα μίας συγκεκριμένης ορμόνης η οποία ενισχύει την άμυνα του οργανισμού.

5. Χαρίζει όμορφο δέρμα: Το sex όχι μόνο μας κάνει να αισθανόμαστε νέοι, αλλά μας δείχνει και νεότερους! Αυτό συμβαίνει γιατί κατά τη διάρκεια του οργασμού, απελευθερώνεται στον οργανισμό η ορμόνη DHEA η οποία εκτός του ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει και την όψη του δέρματος!

You may also like