Άνδρες vs Γυναικών, από την Αναστασία Αυγεροπούλου

10323070_1446295888942743_24865726_nΑυτό που μπορώ να πω με ειλικρίνεια είναι ότι στους άνδρες έχω πιο πολλά να ζηλέψω απ’ ότι να μισήσω σε αντίθεση με τις γυναίκες. Κι αυτό γιατί; Συγχαίνομαι τα γυναικεία δήθεν και τα πισώ-πλατα μαχαιρώματα. Κι από την άλλη ζηλεύω την «μπέσα» που έχει ο περισσότερος ανδρικός πληθυσμός. Σε έναν διαπληκτισμό για παράδειγμα «οι άνδρες» θα πουν ότι είναι να πουν και μετά φίλοι. Αν τσακωθούν δυο γυναίκες.. καλή τύχη κόσμε! Τα καρφιά, το θάψιμο και οι σπόντες πάνε κι έρχονται τουλάχιστον για το υπόλοιπο της ζωής τους! Πόσο θλιβερό;

Επίσης τους ζηλεύω για την απεριόριστη αναισθησία που δείχνουν σε περιπτώσεις που στις γυναίκες το άγχος θα χτυπούσε κόκκινο!

“Μια γυναικεία συμβουλή”

Αγαπητές μου φίλες, αφήστε τη μόδα να πάει μόνη της. Η κάθε μια έχει το δικό της, προσωπικό στυλ! Μην τα πετάτε όλα έξω! Πέφτετε στα μάτια όλων! Αφήστε τον άλλον να σας πλησιάσει και μη του «ορμάτε» (φοβούνται οι άνδρες σήμερα!) Δείξτε ήθος και αξιοπρέπεια. Αυτό εκτιμούν σοβαρά, όλα τα άλλα έχουν ημερομηνία λήξης!

Κι αν λέμε πως δεν υπάρχει ο «τέλειος άνδρας» είναι λάθος κορίτσια! Το τέλειο εμείς το φτιάχνουμε! Αν και ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένες ούτε και μ’ αυτό! Προσοχή! Εδώ να πούμε ότι το τέλειο είναι πάντα υποκειμενικό.

Κι αν ακόμα ρωτήσουμε 10 γυναίκες πως θα ήθελαν να είναι ένας άνδρας πιστέψτε με καμία δεν ξέρει τι θέλει 100%!

 

Ο παλιοχαρακτήρας σου!

Όπως και να το κάνουμε.. μερικά πράγματα είναι μισητά σε άνδρες και γυναίκες. Αλλά ας κοιτάξουμε και τις δυο πλευρές.

Οι άνδρες λένε τις γυναίκες “γκρινιάρες”. Και οι γυναίκες τους άνδρες “γουρούνια”. Nαι, για μια στιγμή όμως, τις συμπεριφορές τις προκαλεί ο άνθρωπος που βρίσκεται απέναντί μας! Να τα λέμε κι αυτά!

Μήνυμα προς τα 2 φύλλα: ο χαρακτήρας του ανθρώπου ΔΕΝ αλλάζει. Την αχαριστία, το ψέμα, και τον εγωισμό λίγο ή πολύ όλοι μας τα διαθέτουμε. Μπορούμε όμως να μην τα αναδεικνύουμε εκεί που δεν πρέπει.

 

10322901_1446295802276085_501251361_nΕΕΕ…ΝΑΙ

 Επίσης, άνδρες όλου του κόσμου όσο και ωραίοι να είστε μερικοί αν ανοίξετε το στοματάκι σας πολλές θα ευχόντουσαν να σας κοιτάζουν από μακριά.. Ακόμα, δεν  χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα για να εντυπωσιάστε μια γυναικεία ύπαρξη  ούτε να το παίζετε «κάποιοι», εξάλλου όποιος έχει προσωπικότητα και λιγάκι αξιοπρέπεια δεν έχει ανάγκη να κάνει τον κλόουν για να «δειχτεί». Το τσίρκο και τα πολλά πάρε δώσε δεξιά κ αριστερά ανέκαθεν ξενέρωναν τις γυναίκες.

 

Αχ φίλε άνδρα. Αχ! Η σοβαρότητα είναι το παν.!  Από τον τρόπο που φλερτάρεις μέχρι κ τον τρόπο που ντύνεσαι. Μη γίνεσαι γελοίος και τραγικός. Να αγαπάς χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα και να ζεις την κάθε στιγμή με το πρόσωπο που σε γεμίζει..

 

Πάντως ο,τι και να λέμε…η φύση μας είναι αυτή! Ο άνδρας είναι το άλλο μισό της γυναίκας. Και το αντίθετο φυσικά μη παρεξηγείστε!

 

Η φύση μας καλεί λοιπόν.. Ερωτευτείτε και ζήστε με πάθος.. χωρίς γκρίνια και μίσος προς το αντίθετο φύλλο γιατί χωρίς αυτό ο κόσμος μας δεν θα υπήρχε!

You may also like