ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΟΝΕΙΡΟ

Πάντα ονειρεύομαι τις καλοκαιρινές διακοπές. Εσείς; Μήπως ήρθε ο καιρός να το σκέφτεστε σιγά σιγά; Το μέτρημα των βραδινών αστεριών, τις βουτιές με τα μάτια ανοιχτά στην θάλασσα, την αλμύρα που μένει στο σώμα μας και το πρώτο κοκκίνισμα από τον καυτό ήλιο. Τους αναπάντεχους έρωτες που περιμένουμε καρτερικά να ξανά βρούμε και το αίσθημα της απογοήτευσης όταν αυτό δεν έρχεται. Την βαρεμάρα όταν ο χρόνος μοιάζει ατελείωτοςκαι χανόμαστε στο απέραντο κενό του δειλινού. Αναζητώ, λοιπόν, την ώρα που θα σταματήσει ο χρόνος και θα βρίσκομαι σε ένα καινούργιο μέρος. Να εξερευνήσω το άγνωστο, την έξοδο από τη ζώνη ασφαλείας της πόλης και την καθημερινότητα που σε κρατάνε πίσω. Αναπολώ τη δροσιά κάτω από τον έναστρο ουρανό και τις ιστορίες που έλεγε η γιαγιά μου όταν ήμουν παιδί, ελπίζοντας πως θα προλάβω να δω κάποιο από αυτά να πέφτει, πριν με πάρει ο ύπνος.

  Σκέφτομαι λοιπόν, την στιγμή που θα φτάσω σε κάποια παραλία και θα μπορώ να παρατηρώ με την ίδια ξεγνοιασιά, όλες τις ομορφιές της φύσης με την παρέα μου. Πόσος χρόνος μας μένει για μια «βουτιά στο όνειρο»; Κλέψτε λίγα λεπτά για να διακόψετε από τις συνηθισμένες σας δουλειές και βυθιστείτε στο δικό σας λαμπερό όνειρο. Πιστέψτε με είναι μια ανάσα στην διάρκεια της μέρας. Αναπολήστε στιγμές που θα σας γεμίσουν χαρά! Είναι ένα είδος detox που όλοι έχουμε ανάγκη όταν δεν γίνεται να φύγεις το weekend ή διανύεις ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Μην απελπίζεστε, ο χρόνος κυλάει γρήγορα και όλοι θα ξαναβρεθούμε σε νέες περιπέτειες με ξέγνοιαστο mood.

Αρχίστε να οργανώνετε στο μυαλό σας που θα θέλετε να ταξιδέψετε και αφεθείτε. Ακόμη και αν δεν εφικτό, αυτό που θα πετύχετε είναι να χαλαρώσετε καινα βρείτε το ξεχασμένο χαμόγελο σας.

Ας σκεφτόμαστε θετικά και ονειρεμένα….

Featured image: unsplash.com/@sebaspenalambarri

You may also like