Ανεβάζοντας τον πήχη της ικανοποίησης στο σεξ

Πέντε λιγότερο γνωστές, αλλά θαυματουργές ερωτογενείς ζώνες…

Μία από τις… χαρές του σεξ είναι το ερωτικό παιχνίδ που οδηγεί σε αυτό, aka τα προκαταρκτικά. Και ξέρουμε πως με απαλά αγγίγματα και φιλιά σε συγκεκριμένα σημεία μπορούμε να κάνουμε τον/τη σύντροφό μας να ζητά “απεγνωσμένα” συνέχεια. Αυτό, όμως, που αγνοούσαμε μέχρι τώρα είναι πως υπάρχουν κι άλλα σημεία του σώματος που μπορούν να προκαλέσουν τις αισθήσεις και τα παραμελούσαμε.

01 Το πιπίλισμα του λοβού του αυτιού είναι ένα σύνηθες παιχνίδι των προκαταρκτικών. Όμως και το τμήμα πίσω από το αυτί, όπου το δέρμα είναι ιδιαίτερα λεπτό και γεμάτο νευρικές απολήξεις, μπορεί να δώσει σινιάλα σεξουαλικής διέγερσης.

02 Με το μπροστινό τμήμα του λαιμού σαφώς πιο εκτεθειμμένο, ο αυχένας και η βάση του λαιμού να κρύβονται από τα μαλλιά στις περρισσότερες γυναίκες συχνά προσπερνώνται. Ένα χάδι με τα ακροδάχτυλά ή η εξερεύνηση με το στόμα εκεί που καταλήγει το τριχωτό της κεφαλής και κατεβαίνοντας προς την πλάτη θα είναι μία (τουλάχιστον) ευχάριστη έκπληξη!

03 Σύμφωνα με μία έρευνα του 2014, του τμήμα του περίνεου (δηλαδή η περιοχή ανάμεσα στο άνοιγμα του κόλπου και τον πρωκτό) ανταποκρίνεται ιδιαίτερα στο απαλό άγγιγμα. Πρόκειται για ένα αρκετά κρυφό σημείο για εκείνο το τμήμα του σώματος, οπότε ήταν λογικό να παραβλέπεται η όποια του διεγερτική δράση… μέχρι τώρα!

04 Το κράτημα των χεριών μαρτυρά σίγουρα οικειότητα, όμως τα χέρια μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερα στο ερωτικό παιχνίδι. Η απαλή και γεμάτη νευρικές απολήξεις παλάμη είναι μία ζώνη επίσης παραμελημένη. Εκεί αρκεί να κινηθούν απαλά τα ακροδάχτυλα για αρχή κι έπειτα απλά καθοδηγούμε το χέρι στο στήθος ή όπου αλλού η αίσθηση θα “χτυπήσει κόκκινο”!

05 Μπορεί να συνδυάζεται περισσότερο με το γαργαλητό, όμως το πέλμα του ποδιού είναι άλλη μία κρυμμένη ερωτογενής ζώνη… ακριβώς μπροστά στα μάτια μας! Σύμφωνα με τη ρεφλεξολογία, μάλιστα, εκεί βρίσκονται σημεία πίεσης που ανταποκρίνονται σε περιοχές του σώματος που σχετίζονται με τη σεξουαλική διέγερση. Μήπως να μην ξανασνομπάρουμε το… foot rub;

Ώρα λοιπόν να “επενδύσουμε” χρόνο και σε άλλα σημεία για εκείνο το “tingly” συναίσθημα κατά το foreplay. Εξαιρετικό αναμφισβήτητα και το παιχνίδι στο στήθος ή το εσωτερικό των ποδιών, αλλά οι παραπάνω εκπλήξεις σίγουρα θα ενθουσιάσουν τον/τη σύντροφό μας!

You may also like