Leonardo DiCaprio & Danny Boyle υπ’ ατμόν για νέα ταινία για τον Steve Jobs;

Leonardo DiCaprioΤο σενάριο της νέας ταινίας που θα αναφέρεται στο συνιδρυτή της Apple υπογράφει ο Aaron Sorkin («A Few Good Men», «The Social Network») και βρίσκεται πλέον στα χέρια του Βρετανού σκηνοθέτη Danny Boyle, ενώ ο Leonardo DiCaprio θεωρείται φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η εν λόγω… dream team ενώνει τις δυνάμεις της έπειτα την αποχώρηση του σκηνοθέτη David Fincher από το project.

Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, οι παραγωγοί της ταινίας ξεκίνησαν να πλησιάζουν το σκηνοθέτη του «Trance» για το σενάριο του Sorkin, με την προοπτική να του επιτρέψουν να επιστρατεύσει τον DiCaprio για τον πρώτο ρόλο. Ο Fincher, ο οποίος σύμφωνα με αναφορές εγκατέλειψε το project λόγω διαφωνίας για την αμοιβή αλλά και τον δημιουργικό έλεγχο, είχε τον Christian Bale κατά νου ως πρώτη επιλογή, αλλά αυτό το ενδεχόμενο πλέον δε μοιάζει να υφίσταται.

Ο Boyle είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον DiCaprio στη «Παραλία», επομένως είναι ένα καλό ατού για τον σκηνοθέτη για να «κλείσει» τον ηθοποιό. Πριν λίγες μέρες, όμως, ο τελευταίος είχε συμφωνήσει για το θρίλερ εκδίκησης «The Revenant» του Alejandro González Iñárritu. Έτσι ο ορισμός μίας ημερομηνίας έναρξης για τη βιογραφική του Jobs πιο σύντομα,  είναι εκτός πλάνου.

Πηγή: www.theguardian.com

Photos: www.pinterest.com

Προσωπικό σχόλιο: Όσο κι αν λατρεύω τις δουλειές των Boyle και DiCaprio… όχι άλλη Jobs movie, ρε παιδιά! Έλεος!

You may also like