Βρήκαμε τα πιο “αμαρτωλά” pancakes της Αθήνας

Τα pancakes είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από μια απλή μόδα. Ο λόγος; Μα φυσικά επειδή είναι ένας γαστρονομικός παράδεισος που μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε γλυκιά ή αλμυρή επιθυμία σας και να αντικαταστήσει ακόμα και το κυρίως γεύμα της ημέρας. Τι εννοείτε πως τα pancakes με σοκολάτα και φρούτα του δάσος δεν θεωρείται βραδινό; Βρήκαμε τα καλύτερα μέρη στην Αθήνα, όπου μπορείτε να γευτείτε τις πιο νόστιμες εκδοχές τους και τη στιγμή που θα νιώσετε ότι έχετε χορτάσει, πάντα θα υπάρχει χώρος για λίγο ακόμα.

Βόρεια Προάστια

To Nice ‘Ν Easy είναι ένα βιολογικό all day bar, στο οποίο μπορείς να βρεις από brunch και pancakes, μέχρι burger και pasta. Δοκιμάστε τα λαχταριστά pancakes από αλεύρι quinoa, φρούτα του δάσους και κορινθιακή σταφίδα golden black με τη συνοδεία σιροπιού σφενδάμου ή θυμαρίσιου μελιού.

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά, τηλ. 210 8082014 & Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι, τηλ. 210 3617201.

Εάν ψάχνετε για ένα γεμάτο γεύμα σε έναν αριστοκρατικό και γραφικό χώρο, πάτε μέχρι το The Dalliance House. Σιρόπι σφενδάμου, φρούτα, σοκολάτα και μια κούπα καφέ από τον καλύτερο Arabica που έχουμε γευτεί στη ζωή μας.

Κυριαζή 19, Κηφισιά Τηλ.: 210 623 0775

 Ο Mr. Peacock, μας περιμένει στο Χαλάνδρι για να μας υποδεχτεί με τα πιο σοκολατένια pancakes, που έχετε φανταστεί ποτέ. Μη διστάσετε να πάρετε περισσότερα από ένα. Είναι σίγουρο πως η παρέα θα ξετρελαθεί.

Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι Τηλ.: 210 680 0390

Νότια Προάστια

 Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς industrial χώρους, ανήκει στο Rey Pablo της Βούλας. Δοκιμάστε τις κατακόκκινες red velvet pancakes που συνοδεύονται από τριμμένο μπισκότο και λαχταριστή γεμάτη κρέμα.

Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 89, Βούλα Τηλ. 210 899 2068

 Τα Σάββατα από τις 11 πηγαίνουμε για το πιο φανταστικό brunch στο Bella Vespa. Από Croque Madame, σάντουιτς με αυγά μάτια, oμελέτα με 4 αυγά, μέχρι τα pancakes με μέλι και κανέλα, πραλίνα με μπανάνα, raspberry και πέρλες λευκής σοκολάτας ή με butter milk, maple syrup και φρέσκο βούτυρο. Τι μέρα είναι είπαμε;

Κύπρου 11,  Γλυφάδα Τηλ. 210 898 2880

Το Family στη Βούλα, είναι ακριβώς ό,τι λέει και το όνομά του. Πάρτε τα παιδιά σας, τους φίλους σας και την οικογένειά σας και φάτε έξω. Λογιών λογιών αλμυρές και γλυκές επιλογές που θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους, βρίσκονται εκεί για να καθιερώσουν την καινούργια σας Κυριακάτικη βόλτα.

Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 74,  Βούλα Τηλ. 212 104 3411

Κέντρο Αθήνας

Με γεύσεις όπως, μέλι-καρύδι-κανέλα, πραλίνα φουντουκιού-τριμμένα μπισκότα και κρέμα cheesecake-μαρμελάδα κόκκινων φρούτων-μπισκότο Oreo, ένα είναι σίγουρο. Στο The Underdog, δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!

Ηρακλειδών 8, Θησείο Τηλ. 213 036 5393

 Τα Harvest special pancakes με στρώσεις cheesecake και σπιτική μαρμελάδα φράουλα είναι η σπεσιαλιτέ του Harvest,που πάντα μας αρέσει να ξαποσταίνουμε όταν η βόλτα μας καταλήγει στο κέντρο της Αθήνας για ψώνια. Ναι, και εμάς μας τρέχουν τα σάλια! Φαντάζεστε γεμιστά pancakes με πραλίνα φουντουκιού και creme anglaise; Εμείς τα έχουμε δοκιμάσει κιόλας, και σας προτρέπουμε να το κάνετε και εσείς.

Αιόλου 64 και Ευρυπίδου Τηλ.: 213 025 2284

Αέρας από Manhattan, urban διακόσμηση και εξαιρετικές γεύσεις. Αυτός είναι ο τρόπος να περιγράψουμε το 48 Urban Garden. Pancakes με σοκολάτα και πολύχρωμα smarties, ή με αυγά και μπέικον είναι μερικές από τις επιλογές όταν δεν ξέρετε εάν θέλετε αλμυρό ή γλυκό.

Αρματωλών και Κλεφτών 48, Αμπελόκηποι Τηλ. 213 028 1866

You may also like