Βρήκαμε το πιο πολύχρωμο account που υπάρχει στο Instagram για να σας φτιάξει τη διάθεση

… κι αυτό είναι σίγουρα αρκετό για να σας φτιάξει την διάθεση!

To όνομα της είναι Nina Sandbech, κατάγεται από τη Νορβηγία . Με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι διαθέτει ένα από τα πιο χαρούμενα και πολύχρωμα accounts που υπάρχουν στο Instagram. Φούξια, μωβ, κίτρινο, μπλε, πορτοκαλί και πράσινο, όλα γίνονται οι καλύτεροι φίλοι της, που εμπιστεύεται καθημερινά. Δημιουργεί μοναδικές εικόνες που από τη μια μας φτιάχνουν τη διάθεση και από την άλλη μας κάνουν να σκεφτόμαστε το επόμενο καλοκαίρι να ακολουθήσουμε πιο πολύχρωμους δρόμους.

Πως να δοκιμάσεις και εσύ την πολύχρωμη τάση:

Αν δεν είσαι μάστερ του color blocking και τώρα ξεκινάς τις δοκιμές με τα χρώματα, τότε κάνε ένα βήμα τη μέρα. Άρχισε με τις μονοχρωμίες όπου μια απόχρωση πρωταγωνιστεί στο outfit…Και όταν νιώσεις πιο έμπειρη και έτοιμη ξεκίνα και τους πιο περίπλοκους συνδυασμούς.

Διάλεξε έντονα χρώματα μέσα από τα prints. Κάνε τη διαφορά συνδυάζοντας τα με άλλα φωτεινά χρώματα, που έχουν μια βάση από το print που αρχικά έχεις επιλέξει.

Μη μείνεις μόνο στα πολύχρωμα ρούχα, αλλά ξεκίνα να επιλέγεις και αξεσουάρ, όπως παπούτσια, γυαλιά ηλίου και τσάντες σε όποιο χρώμα εσύ επιθυμείς. Με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις πιο άνετα φορώντας κάποιες χρωματιστές πινελιές… Χωρίς να χρειαστεί να ξεφύγεις από το προσωπικό σου στιλ.

Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και συνδύασε τα έντονα χρώματα με τις ιδιαίτερες υφές στα ρούχα. Έτσι θα πας το στιλ σου ένα βήμα παρακάτω και θα δημιουργήσεις εντυπωσιακά look, που πριν λίγο καιρό ούτε που θα φανταζόσουν.

O πολύχρωμος κόσμος της Nina στο Instagram

Εμπνεύσου, πάρε ιδέες από τα outfits που ακολουθούν και άλλαξε το στιλ σου, γιατί όχι;

Photo credits:  @ninasandbech / instagram

You may also like