Γιατί πρέπει να επισκεφτείτε το AllaboutEve (Και για τα χριστουγεννιάτικα δώρα)

Το διαδίκτυο είναι ένας αστείρευτος θησαυρός αλλά και πηγή έμπνευσης. Εκεί μέσα μπορούμε να βρούμε μικρά και μεγάλα διαμάντια, να γνωρίσουμε καλύτερα αντικείμενα για τα οποία ήδη είχαμε ακούσει ή να μάθουμε εκ νέου, προϊόντα και υπηρεσίες που δεν ξέραμε. Κάπως έτσι έγινε και με το All About Eve, το οποίο και εμφανίστηκε μεμιάς μπροστά μου, όταν θέλησα να μάθω που θα μπορούσα να βρω το αυθεντικό monoi tiki, για το οποίο γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος χαμός, μιας και οι ενυδατικές του ιδιότητες είναι πλέον πασίγνωστες.

Όλα ξεκίνησαν από την μεγάλη μου ανάγκη για κάτι έξτρα ενυδατικό για το σώμα μου, μιας και το δέρμα μου είναι ξηρό και τον χειμώνα ταλαιπωρείται τόσο πολύ, που κανένα γαλάκτωμα ή butter δεν φαίνεται να είναι όσο αποτελεσματικό θα ήθελα. Με συμβούλευσαν λοιπόν, πως εάν συνδύαζα τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα μου με λίγο monoi tiki, τα πράγματα θα βελτιώνονταν θεαματικά. Και κάπως έτσι, μετά από μια εφαρμογή με κάποιο δείγμα που είχα προμηθευτεί, αποφάσισα πως αυτό το μπουκαλάκι έπρεπε να το αποκτήσω asap.

Και αφού έψαξα πολύ για να εντοπίσω αυτό το συγκεκριμένο, βρέθηκα να περιηγούμαι μέσα στο site του All About Eve, το οποίο και διαθέτει πολλούς ακόμα μπιουτοθησαυρούς που ήταν αδύνατον να μην δοκιμάσω, και ιδού ποιους ξεχώρισα.

1. Τα αναζωογονητικά αφροντούς της I love, είναι εμπλουτισμένα με ένα μοναδικό σύμπλεγμα βιταμινών πλούσια σε ενυδατικά συστατικά και aloe vera έτσι ώστε να ενυδατώνουν την επιδερμίδα και να την διατηρούν απαλή και ελαστική. Επιπλέον, η I love έχει προσθέσει φυσικό εκχύλισμα μανταρινιού για να σας προσφέρει το απόλυτο συναίσθημα ανανέωσης. Τα λαχταριστά προϊόντα της I love δεν περιέχουν σαπούνι, parabens και έχουν ουδέτερο pΗ.

2. Το Monoi Tiare Tahiti Oil καρύδα Gardenia είναι ένα αυθεντικό μείγμα από καθαρό λάδι καρύδας που αρωματίζεται απαλά με φρέσκα λουλούδια Tiare. Εφαρμόστε στο σώμα για μαλακό δέρμα. Το συγκεκριμένο αρωματικό έλαιο καρύδας που βοηθά στη διατήρηση της αντοχής των μαλλιών, χρησιμοποιείται επίσης για βαθύ μαύρισμα, μασάζ σώματος, στο ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, αλλά και για την περιποίηση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Πρόκειται για ένα απολύτως φυσικό προϊόν, το οποίο από καιρό απολαμβάνουν οι Πολυνησιανοί για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Ε όλο και κάτι θα ξέρουν, δεν νομίζετε;

3. Τα χείλη μας είναι συνεχώς εκτεθειμένα στον κόσμο γύρω μας και θέλουμε να δείχνουν όμορφα και να είναι προστατευμένα από τους εξωτερικούς παράγοντες. Τα Balmi Lip Balm έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UVA. Τα Balmi Lip Balm με βάλσαμο παρέχει αντηλιακή προστασία με δείκτη SPF 15 και προστασία από τις ακτίνες UVA & UVB. Το ειδικό μείγμα ενυδάτωσης Balmi περιέχει αντιοξειδωτικά πλούσια σε βιταμίνη Ε, καταπραϋντικό Shea Butter και Jojoba Oil για να αφήσει τα χείλη μας ενυδατωμένα και εξαιρετικά απαλά. Το βάλσαμο χειλιών Balmi έχει σχεδιαστεί για δραστήριες γυναίκες. Το μοναδικό κωνικό χείλος εφαρμογής του, δημιουργεί μηδενική ταλαιπωρία για μπορούμε να το εφαρμόζουμε εν κινήσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία.

Γι’αυτά αλλά και για ακόμα περισσότερα προϊόντα που μπορείτε να προσφέρετε και ως χριστουγεννιάτικα δώρα,  επισκεφθείτε το e-shop, και ανακαλύψτε τις δικές σας καινούργιες εμμονές ομορφιάς.

 

You may also like