Γυμναζόμαστε και δουλεύουμε στο σπίτι με στυλ!

Διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου και ξέρω πως όλοι μας λαχταρούμε να τον απολαύσουμε όπως γνωρίζουμε: στον ήλιο, παρέα με τους αγαπημένους μας. Αναγκαστικά αυτό θα πρέπει να περιμένει. Στο μεταξύ, όμως, μπορούμε να κάνουμε τη μέρα μας να κυλήσει αρμονικά διατηρώντας το χαμόγελό μας. Κι αυτό θα το πετύχουμε και με το μοναδικό μας στυλ!

               “I like to move it, move it!”

Θες να ξεκινήσεις τη μέρα σου με λίγη γυμναστική; Ή θες να στείλεις “6” για να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά; Όποια ώρα κι αν το επιθυμήσεις, η νέα αθλητική συλλογή του Tezenis είναι έτοιμη να ικανοποιήσει την αγαπημένη σου συνήθεια! Επίλεξε ένα άνετο capri κολάν (μια που επίσημα ζεσταίνει κι ο καιρός!) με ένα άνετο Tee, ενώ μία φούτερ ζακέτα θα σε προστατεύσει στη γυμναστική σου στο πάρκο ή την παραλία για να μην παιδεύεσαι αργότερα με μυϊκά “κρυώματα”! Και μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και τα αθλητικά εσώρουχα του brand για ακόμη περισσότερη στήριξη και άνεση!

               Let’s style up!

               Ετοιμάζεσαι για τη δουλειά ή απλά θέλεις να βγεις από τις πυτζάμες σου για να νιώσεις πιο δραστήρια μέσα στη μέρα (επιβεβαιωμένο!); Τα jeansείναι φίλοι μας, ειδικά εν μέσω lockdowns που θέλουμε στυλ και πρακτικότητα σε… πακέτο – προσφορά! Τα Marks&Spencer παρουσιάζουν τη νέα denim τους συλλογή που αποτελείται από κομμάτια που αντικατοπτρίζουν την ανεπιτήδευτη κομψότητα. Παντελόνια, φορέματα και πουκάμισα με άνετη ελαστική εφαρμογή που ανταποκρίνονται σε κάθε μοναδικό στυλ είναι στη διάθεσή μας να τα εξερευνήσουμε κι εμείς επιλέγουμε το straight leg τζιν παντελόνι της σειράς Siennaσε γκρι απόχρωση – για να ξεφύγουμε λίγο κι από το κλασσικό denim blue! Το συνδυάζουμε με μία floral μπλούζα για να επιβεβαιώσουμε και στους γύρω μας πως η άνοιξη έχει έρθει, έστω δειλά!

               Αν τα Oxfords είναι μία φορά ιδιαίτερα και στυλάτα, τα lace up μποτάκια των Envie Shoes είναι το επόμενο level κομψότητας! Για το γραφείο ή για μία σύντομη βόλτα μετά το ωράριο τηλεργασίας, θα γίνουν αγαπημένο κομμάτι για τη νέα σαιζόν και φυσικά θα τα “λιώσουμε” όταν λήξει το lockdown!

               Και βέβαια, ακόμη κι αν δε μπορούμε να βγούμε βόλτα με τις φίλες μας ή τον αγαπημένο μας, λίγη λάμψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Ειδικά όταν η νέα δημιουργία της Iosifina μυρίζει… θάλασσα – we like!

               Τα χεράκια τα προσέχουμε;

               Η περιποίησή μας δεν πρέπει να αμελείται και το ίδιο ισχύει και για τα χέρια μας. Μία τα αντισηπτικά, μία τα γάντια (όποτε τα χρησιμοποιούμε), μία το συνεχές πλύσιμο των χεριών απομακρύνουν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας και ταλαιπωρούμαστε με ξηρότητα κι ερεθισμούς. Η νέα κρέμα χεριών του Dr. PawPaw με παπάγια, ελαιόλαδο και αλόη βέρα ενυδατώνει, θρέφει κι ανακουφίζει την επιδερμίδα από κάθε “κίνδυνο”. Addedbonus, το υπέροχο άρωμα κακάο και καρύδας! Φυσικά το βρίσκουμε στο αγαπημένο μας One Beauty!

            Κλείσε το PC, η μέρα τελειώνει…!

               Καλώς ή κακώς, εξαιτίας των lockdowns ένα PC ή ένα laptop είναι μονίμως σε λειτουργία. Η μέρα οδεύει στο τέλος της, οπότε δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί όπως του αξίζει. Κλείσε τον υπολογιστή, άσε πιο μακριά το κινητό και άσε τον εαυτό σου να βυθιστεί στις σελίδες ενός καλού βιβλίου. Νέος μου στόχος να πιάσω στα χέρια μου τον πολλά υποσχόμενο “Καστανάνθρωπο” του Soren Sveistrup.

Αν τον βρεις, σε έχει ήδη βρει!

Ένας ψυχοπαθής τρομοκρατεί την Κοπεγχάγη.

Σε κάθε αιματοβαμμένο τόπο εγκλήματος αφήνει την «κάρτα» του: έναν καστανάνθρωπο, μια χειροποίητη κούκλα φτιαγμένη από σπίρτα και δύο κάστανα. Εξετάζοντας τις κούκλες, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκεται μπροστά σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη: ένα αποτύπωμα το οποίο ανήκει σε ένα κορίτσι, την κόρη μιας υπουργού, που είχε απαχθεί και δολοφονηθεί έναν χρόνο πριν.

Τραγική σύμπτωση ή κάτι πολύ πιο διεστραμμένο;

Προκειμένου να σωθούν αθώες ζωές, ένα ζευγάρι ντετέκτιβ θα πρέπει να κάνει στην άκρη τις διαφορές του, ώστε να αρχίσει να συνδέει τα αποτρόπαια στοιχεία που αφήνει πίσω του ο Καστανάνθρωπος. Γιατί ένα πράγμα είναι απόλυτα ξεκάθαρο: o δολοφόνος βρίσκεται σε αποστολή που το τέλος της απέχει πολύ…

Και κανείς δεν είναι ασφαλής.

Ο “Καστανάνθρωπος” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και μπορούμε να τον προμηθευτούμε από ένα κατάστημα Public.

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, μην ξεχνάτε: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive!

You may also like