Δοκιμάσαμε τα cocktails των 4 κορυφαίων Bar Ambassadors του κόσμου στο Avra bar

Μια μοναδική εμπειρία cocktail tasting από τους τέσσερις κορυφαίους mixologists του κόσμου είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε ως γνήσιοι cocktail lovers πριν από λίγες μέρες. Το ραντεβού με την dream team των Bar Ambassadors ήταν στο Avra bar στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

To signature Avra bar είναι στην καρδιά του Ναυσικά με τη μαγευτική θέα στο Σαρωνικό. Και φέτος το χειμώνα υπόσχεται να είναι το απόλυτο meeting point και φιλοξένησε τέσσερις κορυφαίους Βar Ambassadors από τα πιο περιζήτητα και βραβευμένα bar στον κόσμο. Όλα αυτά, να σημειωθεί ότι, έγιναν στο πλαίσιο του Athens Bar Show.

Το να πω ότι ενθουσιαστήκαμε, είναι λίγο. Αλλά ποιοι δημιούργησαν αυτά τα ευφάνταστα cocktails; Τρανταχτά ονόματα που γνωρίζετε όσοι ασχολείστε με το «άθλημα».  Philip Bischoff (Beverage Ambassador APAC, Four Seasons Bangkok), Valentino Longo (Head Bartender at Four Seasons Hotel at The Surf Club). Μαζί τους ήταν ο Anton Windmar (Bar manager, The Cadier bar at Grand Hotel Stockholm), και ο Nikos Tachmazis (Head Bartender at Ten Trinity at Four Seasons London). Φυσικά δοκιμάσαμε και μοναδικές γεύσεις από το healthy, sustainable bar bites menu του Avra.

Οικοδεσπότης αυτού του ξεχωριστού Avra Session, που πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των Cocchi, Belvedere και O/Purist, ήταν ο Harry Nikolaou (Avra & Mercato GM at Four Seasons Athens).

Μερικές φωτογραφίες για να μπείτε στο κλίμα …

Να πούμε ότι σύντομα θα πραγματοποιηθούν κι άλλες θεματικές βραδιές στο -μοναδικού design- Avra Bar…Για τις οποίες φυσικά και θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

You may also like