Επιστρέφει η Lady Gaga στο American Horror Story;

Lady Gaga - AHS 4Από τότε που τελείωσε η πέμπτη σαιζόν του «American Horror Story», οργιάζουν τα σενάρια για το ποιος ηθοποιός θα επιστρέψει για την έκτη σαιζόν που αποφασίστηκε το Νοέμβριο. Σίγουρη είναι η επανεμφάνιση της Angela Bassett, η οποία εξέφρασε την πεποίθηση πως η Lady Gaga θα γυρίσει.

Σύμφωνα με τον Ryan Murphy, η πρόταση για μία ακόμη σαιζόν με τη Lady Gaga είναι ήδη στο τραπέζι, με την ίδια ακόμη ούτε να επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει τις επόμενες κινήσεις της. Άλλωστε η υποκριτική δεν είναι η προτεραιότητά της, αλλά η μουσική της καριέρα θα είναι ο παράγοντας για την όποια απόφασή της. Πιθανολογείται, βέβαια, πως το γεγονός πως η Gaga βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στη σαιζόν «Hotel» θα παίξει κι αυτό το ρόλο του.

Φυσικά πολλά είναι και τα σενάρια για το τι θα πραγματεύεται η έκτη σαιζόν, με εκείνο που θα βασίζεται στον Slender Man* να διαψεύδεται άμεσα. Η Angela Bassett έδωσε μερικά στοιχεία για το χαρακτήρα της, που τον περιγράφει «κάτι παραπάνω, ενώ η Sarah Paulson θα είναι περισσότερο «αφεντικό» του χαρακτήρα της. Κάτι που δεν αφήνει πολύ χώρο για τη Lady Gaga, αλλά ακόμη κι έτσι, θα μπορούσε να επιστρέψει για κάποια επεισόδια.

Πηγή: www.cinemablend.com

*O Slender Man είναι δημιουργία του Victor Surge, ο οποίος κέρδισε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας το 2009. Στο διαγωνισμό θα βραβευόταν η πιο τρομακτική φωτογραφία έπειτα από Photoshop. Η δική του απεικόνιζε δύο παιδιά να παίζουν αμέριμνα και στο βάθος να τα παρατηρεί μία ψιλόλιγνη ανδρική φιγούρα με λευκό πρόσωπο χωρίς χαρακτηριστικά, με μακριά άκρα και φορώντας σμόκιν. Ο Slender Man έγινε σύντομα viral και ενέπνευσε μία σειρά παιχνιδιών αλλά και τρομακτικών ιστοριών.

Προσωπικό σχόλιο: Δε θα πω πως ήταν κακή η Lady Gaga στο ρόλο της Κόμισσας, αλλά δε θα πω πως άξιζε και τη Χρυσή Σφαίρα. Κι εξακολουθώ να πιστεύω πως αυτή που έκανε το «American Horror Story» ξεχωριστό ήταν η παρουσία της Jessica Lange. Παρ’ όλα αυτά, θα ήταν σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε αν μπορεί η pop star να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του show – και κυρίως του κοινού του.

You may also like