Η καρδιά του JuJu Bar& Restaurant χτυπά ξανά στο Divani Caravel

…Kαι προσφέρει γευστικά πιάτα, εξαιρετικά cocktails και μία σαγηνευτική ατμόσφαιρα.  

Το δάπεδο με μαύρο μάρμαρο και οι τοίχοι σε αίσθηση έβενο σε συνδυασμό με ένα μεγάλο μπαρ και εκλεκτικό μείγμα επίπλων art deco… Δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για ποτό και φαγητό.

Το JuJuBar&Restaurant απολαμβάνει μια χαλαρή ατμόσφαιρα με δύο ξεχωριστούς χώρους…Eίτε για ποτό είτε για μία εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων.

Το νέο ανακαινισμένο Divani Caravel, δημιούργησε αυτό τον ιδιαίτερο χώρο στο ισόγειο του ξενοδοχείου που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Εάν το όνομα σας φαίνεται περίεργο (σημαίνει «τα μάγια για την καλή τύχη»)… Φανταστείτε πόσο μοναδική είναι η ατμόσφαιρα που έχει.

Το concept της διακόσμησης, εμπνέεται από τη θρυλική ταινία «8 1/2» του Φελίνι και συνδυάζει με επιτυχία την εσωτερική ηρεμία με την κίνηση της πόλης.

The menu’s concept

Τα πιάτα, τέλεια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Μας ταξιδεύουν σε ένα καταπληκτικό ταξίδι σε παραδοσιακές γεύσεις και αναμνήσεις, με μοντέρνο και δημιουργικό τρόπο. Το menu ξεπερνά το τυπικό εξαιρετικό φαγητό, αναδεικνύοντας τις παραδοσιακές γεύσεις που όλοι γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε με δημιουργικές, σουρεαλιστικές ανατροπές. Φυσικά, απόλυτα εναρμονισμένες με την ιδέα του JuJu Bar & Restaurant. Τα πιάτα, είτε σερβίρονται ως συνοδεία του ποτού σας στο μοντέρνο περιβάλλον του μπαρ είτε ως κύρια πιάτα στο εστιατόριο… Διαθέτουν τόσο μοντέρνα όσο και παραδοσιακή φινέτσα για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Η συλλογή κρασιών προσφέρει μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά ελληνικά και διεθνή κρασιά για να συνοδεύσετε το γεύμα σας, αναδεικνύοντας περαιτέρω την εμπειρία σας. Το κινηματογραφικό σκηνικό του μπαρ σερβίρει επώνυμα σουρεαλιστικά κοκτέιλ εμπνευσμένα από το καστ των 8½. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο μεθυστικός Guido, που είναι έτοιμος να σε συνεπάρει με τα αρώματα και τα συστατικά του, ενώ η εξωτική Κάρλα θα σε μεταφέρει σε μια περασμένη εποχή. Είτε ως στέκι για κοκτέιλ και ελαφριά σνακ μετά την δουλειά, για κάποιο formal δείπνο, ή ακόμα και για επαγγελματικές συναντήσεις και εταιρικές εκδηλώσεις, σίγουρα θα βρείτε έναν λόγο για να εξερευνήσετε το JuJu Bar & Restaurant που σίγουρα θα μαγέψει την κάθε σας έξοδο ! 

JuJu Bar & Restaurant

Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21

You may also like