Η νέα τηλεοπτική σειρά της Lena Dunham

lenaΜετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με το ‘Girls’, η Lena Dunham μαζί με τη συνεργάτιδά της Jenni Konner, ετοιμάζουν μια νέα, κωμική τηλεοπτική σειρά, η οποία θα προβληθεί από το κανάλι ΗΒΟ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα deadline.com.
Η ιστορία είναι βασίσμένη στο βιβλίο ‘All Dressed Up And Everywhere To Go’ και διηγείται τη ζωή της Betty Halbreich, ιδιοκτήτριας του οίκου Bergdorf Goodman και ιδρύτρια του New York Institution. Μέσα από τη σειρά θα παρακολουθήσουμε τη σχέση της Halbreich με μεγάλα ονόματα από το χώρο της μόδας και του κινηματογράφου καθώς και μια ματιά από τον κόσμο των μεγάλων fashion shows .

Σε ηλικία 85 ετών, η Halbreich διατηρεί ακόμα το Bergdorf, από όπου ψωνίζουν ρούχα και αξεσουάρ σπουδαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου και το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί το 1976.  Η Betty Halbreich για πολλές δεκαετίες, έχει ‘ντύσει’ αστέρες του Hollywood όπως οι Joan Rivers, Meryl Streep, Sarah Jessica Parker, Katie Couric και Glenn Close. Παράλληλα συνεργάστηκε και συνεχίζει να δίνει τις στυλιστικές της συμβουλές σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως το ‘Sex and the city’ και ταινίες του Woody Allen.

Οι συνεργάτες της, συχνά μιλούν για το ταλέντο και την αισθητική της, χωρίς να παραλείψουν τα σχόλια για την ανεπιτήδευτη συμπεριφορά της.
Το ‘Girls’ μετά από τη νίκη της Χρυσής Σφαίρας, έγινε ακόμα πιο διάσημη σειρά παγκοσμίως, ενώ οι υπεύθυνοι της HBO ελπίζουν η νέα σειρά να φέρει την ίδια επιτυχία.

You may also like