Η Blake για τον Gucci

Όλοι χρειαζόμαστε μία ανανέωση πόσο μάλλον ένας οίκος μόδας με τόσα χρόνια ιστορίας και τόσο μεγάλο όνομα να υπερασπίσει. Αυτό το φθινόπωρο θα ο Gucci θα μας χαρίσει ένα νέο άρωμα και η διευθύντρια του, διάλεξε να μας το συστήσει μέσα από υπέροχο και φρέσκο πρόσωπο της Blake Lively.

Στις 22 Ιούνιου ο διάσημος οίκος ανακοίνωσε ότι έχει υπογράψει με το εν λόγω “Gossip Girl” για το άρωμα με το όνομα “Gucci Première”. Η καμπάνια θα περιλαμβάνει ένα φιλμ μικρού μήκους σκηνοθετημένο από τον Nicolas Winding Refn. Που όπως δηλώνει η διευθύντρια Frida Giannini :“ Η ιδέα για αυτό το άρωμα ήταν να συλλάβω το διαχρονικό μεγαλείο και την αίγλη που χαρακτήριζε τις γυναίκες είδωλα της χρυσής εποχής του Χόλυγουντ. Η Blake έχει αυτό το μοναδικό χάρισμα να απεικονίζει αυτό το στοιχείο και να μπορεί να μας σας σαγηνεύσει στη σύγχρονη εποχή.” Όλα αυτά είναι αλήθεια ότι ανυπομονούμε να τα δούμε σαν εικόνα μέσα από το φιλμ αλλά και την φωτογράφιση των Mert και Marcus ενός πολύ γνωστού φωτογραφικού διδύμου στο χώρο της μόδας.

Η ηθοποιός έπειτα από μία πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την Chanel, έκανε ένα βήμα πιο πέρα μέχρι την Ιταλία για μία άλλη δουλεία που από ότι φαίνεται θα έχει εξίσου καλά αποτελέσματα, δήλωσε μάλιστα: “ Ήταν μια ευχαρίστηση να συνεργάζομαι με την Frida Giannini. Θαυμάζω τις ιδιότητες του Gucci Première woman και νιώθω ότι είναι πραγματικά τιμή μου που με επέλεξαν να εκπροσωπώ αυτό το άρωμα.”

Το άρωμα περιέχει νότες από άνθη πορτοκαλιάς, λεύκων λουλουδιών και περγαμόντο, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν μια μυρωδιά που αναδεικνύει την τελεία ισορροπία ανάμεσα στη δυναμική και την αισθησιακή πλευρά ενός κλασσικού και απόλυτου θηλυκού. Το ότι ανυπομονούμε να το μυρίσουμε είναι μάλλον περιττό να το αναφέρουμε.

You may also like