Η Julia Roberts στην τηλεοπτική μεταφορά του «Today Will Be Different»

Όλα τα μεγάλα αστέρια συναντιούνται στη μικρή οθόνη…

Ναι, είναι γεγονός. Η Julia Roberts θα ακολουθήσει τα χνάρια των υπόλοιπων μεγάλων ονομάτων του Hollywood, όπως ο Clive Owen, ο Matthew Mc Conaughey, η Rachel McAdams και πρόσφατα ο Anthony Hopkins, και θα βάλει πλώρη για την τηλεοπτική μεταφορά του best-seller βιβλίου «Today Will Be Different» της Maria Semple.

Η υπόθεση θέλει την πρωταγωνίστρια, Eleanor Flood, να αντιμετωπίζει τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας καθώς επίσης με τη σχέση της με το σύζυγό της και τα όνειρα που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Σαν αυτά να μην ήταν αρκετά, μία συνάντηση με έναν πρώην συνάδελφο έρχεται να φέρει να πάνω κάτω, απειλώντας να αποκαλύψει ένα καλά κρυμμένο οικογενειακό μυστικό.

«Είμαι ενθουσιασμένη που η Eleanor Flood θα έρθει στη ζωή από τη Julia Roberts και που θα συνεργαστώ με τη Megan Ellison, τη Sue Naegle και την υπόλοιπη ομάδα της Annapurna σε αυτό το εγχείρημα. Θα είναι διασκεδαστικό.», δήλωσε η Semple.

Όσο, μάλιστα, βρισκόμαστε εν αναμονή της παραπάνω συνεργασίας, η προσοχή μας είναι στραμμένη στην τηλεοπτική μεταφορά του «The Nix» του Nathan Hill, της οποίας τα ηνία έχει αναλάβει η αγαπημένη Meryl Streep ενώ στη σκηνοθετική επιμέλεια μερικών επεισοδίων αναμένεται να δούμε τον J. J. Abrams.

H Julianne Moore, από την άλλη, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της σε ένα νέο show στην Amazon και η Emma Stone θα βρεθεί στο πλευρό του Jonah Hill για τη νέα σειρά – μαύρη κωμωδία – του Netflix, «Maniac» που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

You may also like