Ο Δίας και η Αθηνά από τα Playmobil συνεχίζουν το μαγικό ταξίδι τους σε όλη την Ελλάδα!

Σε όλους μας αρέσουν τα παραμύθια, ειδικά όταν εμπεριέχουν στοιχεία της ελληνικής μυθολογίας που ακόμα και σε αυτή την ηλικία μας μαγεύει. Πόσο περισσότερο όταν γίνεται για καλό σκοπό! Πιο συγκεκριμένα, ο Δίας και η Αθηνά, με έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, είναι οι νέοι πρωταγωνιστές του κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give και κλέβουν τις εντυπώσεις.Μάλιστα αποτελούν τις πρώτες ελληνικές φιγούρες που κατασκευάζει ο κολοσσός παιχνιδιών PLAYMOBIL, διεθνώς.

Οι νέες συλλεκτικές φιγούρες αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν στην ελληνική αγορά, τον Σεπτέμβριο του 2016 και από τότε έχουν γίνει ανάρπαστες! Ο Δίας και η Αθηνά, μέσα από ποικίλους τρόπους έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και μεταφέρουν μηνύματα αγάπης και προσφοράς στα παιδιά σε ανάγκη, χαρίζοντας παράλληλα στιγμές χαράς και διασκέδασης.
playmobil-play-give-2016_%ce%b4%ce%af%ce%b1%cf%822

Οπτικοποιώντας το ταξίδι των φιγούρων, από την Αρχαία Ελλάδα, στο εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα και στη συνέχεια σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών στην Ελλάδα, η PLAYMOBIL παρουσίασε στο κοινό τις “Πράξεις Προσφοράς του PLAYMOBIL play & give”: Μέσα από μια σειρά 4 spot στα οποία πρωταγωνιστούν ο Δίας και η Αθηνά η ουσία του παιχνιδιού και η αξία της προσφοράς επικοινωνούνται σε όλη την ελληνική κοινωνία. Οι “Πράξεις Προσφοράς” προβάλλονται μέσα από το κανάλι του Nickelodeon, το οποίο αποτελεί διαχρονικά, αποκλειστικό χορηγό επικοινωνίας του προγράμματος.

Παράλληλα, μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών φωτογραφιών η PLAYMOBIL Hellas κατάφερε να εντάξει τους 2 πιο αναγνωρίσιμους θεούς της Αρχαίας Ελλάδας, στην σύγχρονη εποχή: Ο Δίας και η Αθηνά επισκέφθηκαν χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας, βρέθηκαν κοντά σε αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής, “περπάτησαν” στους δρόμους της πόλης και συνέχισαν την πορεία τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μπαίνοντας σε χιλιάδες παιδικά δωμάτια.
thumbnail_playmobil%20play%20%20give%202016_%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%ac2

Επιπλέον, οι μικροί φίλοι της PLAYMOBIL έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τις περιπέτειες των ηρώων του νέου παραμυθιού “Ο Δίας, η Αθηνά και η Δύναμη της Προσφοράς”, στις ειδικές εκδηλώσεις, ανοιχτές για το κοινό, που διοργανώνει η PLAYMOBIL Hellas σε μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών, εμπορικά κέντρα και συνεργαζόμενα σημεία. Μέσα από τη διαδραστική αφήγηση των πρωταγωνιστών του παραμυθιού, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Δία και την Αθηνά να “ζωντανεύουν” μέσα από μία μικρή θεατρική παράσταση, αλλά και να συμμετέχουν στα βιωματικά παιχνίδια.

 Οι πρώτες ελληνικές φιγούρες σηματοδοτώντας ένα από τα σημαντικότερα βήματα στην ιστορία της εταιρείας, κυκλοφορούν στα καταστήματα παιχνιδιών σε όλη την Ελλάδα.

#PlaymobilTurnsGreek #PlaymobilPlayAndGive

You may also like