Η Viola Davis μεταμορφώνεται στη Ma Rainey (+trailer)

Πόσο χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε που βλέπουμε ότι οι κινηματογραφικές και τις τηλεοπτικές παραγωγές να ξεκινούν δειλά δειλά και να επαναπρογραμματίζονται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Οπότε κάθε νέο project που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα (έστω και μέσω streaming, όπως στο Netflix) είναι ευπρόσδεκτο. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα project που περικλείει το πληθωρικό ταλέντο της Viola Davis. Προσωπικά- μία από τις πιο αγαπημένες κυρίες του αμερικάνικου κινηματογράφου!

               Η βραβευμένη με  Oscar για το “Fences” ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία “Ma Rainey’s Black Bottom”, όπου η Davis μεταμορφώνεται στη Ma Rainey. Μία από τις πρώτες τραγουδίστριες blues –μάλιστα είναι γνωστή ως “Mother Blues”. Στην ταινία η Ma Rainey ξεκινά να συνεργάζεται με το φιλόδοξο τρομπετίστα Levee (Chadwick Boseman). Με την παρουσία του Levee να είναι αν μη τι άλλο καταλυτική για αλήθειες που πρόκειται να βγουν στο φως.

               Η ταινία βασίζεται στο θεατρικό έργο του βραβευμένου με Pulitzer για το “Fences” συγγραφέα August Wilson . Είναι σε σενάριο του ηθοποιού Ruben Santiago-Hudson, ενώ η σκηνοθεσία είναι του George C. Wolfe (“Nights In Rodanthe”, 2008). Αξίζει εδώ να σημειώσουμε, πως, όπως και με το “Fences”, υποχρεώσεις παραγωγού αναλαμβάνει ο Denzel Washington.

               Και ναι, σωστά διαβάσατε και σωστά είδατε και στο trailer! Πρόκειται για την τελευταία παραγωγή όπου εμφανίζεται ο Chadwick Boseman! Ο αγαπημένος ηθοποιός που έφυγε τόσο ξαφνικά τον Αύγουστο αποδεικνύει πως η τέχνη του ήταν μία ισχυρή κινητήριος δύναμη και, κρίνοντας από το trailer, κανείς δε μπορεί αν το αμφισβητήσει!

               Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix στις 18 Δεκεμβρίου και δεν κρύβω πως την περιμένω πώς και πώς!

               Πηγή: Empire

               Photo credits: IMDb

You may also like