Λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δείπνο της Swarovski στο Artisanal Lounge & Gardens

Το αγαπημένο brand των γυναικών, η Swarovski Hellas διοργάνωσε ένα λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δείπνο στο εστιατόριο Artisanal Lounge & Gardens στην Κηφισιά. Η Έλενα Γεωργανά, Γενική Διευθύντρια και η Ρόνα Μαυρέλου, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας, θέλησαν να ευχαριστήσουν τους φίλους και συνεργάτες που στήριξαν την εταιρεία ενεργά μέσα στο 2016, θέτοντας την βάση για ένα μαγικό 2017.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους τις βραδιάς ήταν η Anouchka Rafail Swarovski, η Ευρυδίκη, η Μελίνα Ασλανίδου, η Καίτη Γαρμπή, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η Έμυ Λιβανίου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, η Μαντώ Γαστεράτου, η Δέσποινα Γαβαλά, ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης, καθώς και οι Αλέξης Φούκος, Διονύσης Κολποδίνος, Σάσα Χαραρά, Γιάννης Κουτσαφτάκης, Αλέξανδρος Ζώης, Πάρης Σαμπάνης, Μπάμπης Κατσιώνης, Βαγγέλης Γερασίμου, Δάφνη Νεοφύτου, Αγγελική Τάγαρη και ο Τάσος Λαζαρίδης. 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική μεσογειακή κουζίνα που φέρει την υπογραφή του chef Δημήτρη Δημητριάδη, σε έναν μαγικό, αισθητικό χώρο, υπό των φως των κρυστάλλων. Η Έλενα Γεωργανά παράλληλα γιόρτασε τα γενέθλια της και έσβησε τα κεράκια σε μία εντυπωσιακή τούρτα από τα Fresh.

You may also like