Μετά τα 30 η γυναίκα ξέρει τι θέλει στο σεξ!

Όσα υποστηρίζαμε τόσο καιρό με τις συνομήλικες μου σχετικά με το σεξ, τώρα επιβεβαιώνονται από έρευνα… της αλυσίδας λιανικής πώλησης ερωτικών βοηθημάτων Lovehoney.

Αντίθετα με προηγούμενες μελέτες που θεωρούσαν ότι οι γυναίκες βρίσκονται στην καλύτερή τους σεξουαλική φάση στα 28 τους και οι άντρες στα 31, νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι η καλύτερη ηλικία για μια γυναίκα είναι μερικά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στα… 35!

Πάνω από τα δύο τρίτα δηλώνει ότι κάνει σεξ δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ το 20% αυτών 4 με 5 φορές την εβδομάδα!
Στην έρευνα συμμετείχαν 2.100 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18-65 ετών.Μάλιστα, τα τρία τέταρτα των γυναικών αυτού του ηλικιακού γκρουπ δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένες από τη σεξουαλική τους ζωή.
Οι γυναίκες ηλικίας 35-44 απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ με το 17% αυτών να βαθμολογεί τη λίμπιντό του με 10 , με άριστα το 10!

Σκοπός της έρευνας ήταν να ανακαλύψει πόσο ευχαριστημένοι ήταν οι άνθρωποι από τη σεξουαλική τους ζωή, πόσο συχνά έκαναν σεξ και πώς άλλαζε η διαθεση για σεξ, ανάλογα με την ηλικία.

«Πολλές γυναίκες ανακαλύπτουν ότι η ερωτική τους διάθεση μεγαλώνει όσο περνούν τα χρόνια και πως μετά τα 30 τους η διάθεσή τους και τα επίπεδα διέγερσής τους αυξάνουν» ανέφερε η σεξολόγος Julie Peasgood.

«Η έρευνα αυτή δείχνει ότι οι γυναίκες όταν φτάνουν τα 30 με 40 τους χρόνια, πολλές από τις οποίες έχουν μακροχρόνιες σχέσεις, ανακαλύπτουν ακόμη καλύτερα πώς λειτουργεί το σώμα τους και τι χρειάζονται για να ικανοποιηθούν καλύτερα από το σύντροφό τους» πρόσθεσε

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

You may also like