Μετά το “Knives Out”, o Rian Johnson ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά

Με το “Knives Out” ο Rian Johnson έγινε προσωπικός αγαπημένος σε ό,τι αφορά ένα καλό μυστήριο! Και βέβαια ετοιμάζεται να μας κακομάθει καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί ένα sequel της αγαπημένης κωμωδίας μυστηρίου. Φυσικά πάλι με τον Daniel Craig στο ρόλο του λαγωνικού Benoit Blanc.

            Όμως όχι, ο Johnson δε σκέφτεται να επαναπαυθεί στις δάφνες του, αλλά ήδη έχει στα σκαριά ένα ακόμη μυστήριο για να λύσουμε! Αυτή τη φορά, όμως, αυτό θα ξετυλίγεται σε μικρές δόσεις. .. Καθώς ορίστηκε η συμφωνία του σκηνοθέτη με την αμερικανική streaming πλατφόρμα Peacock για το “Poker Face”.

            Λεπτομέρειες αναφορικά με την κεντρική ιστορία της σειράς δεν είναι ακόμη γνωστές,. Όμως ο Johnson έχει ήδη επιλέξει την πρωταγωνίστριά του. Δεν είναι άλλη από την Natasha Lyonne aka τη Nicky Nichols της επιτυχημένης σειράς “Orange Is The New Black”.

            Επίσης, ο Johnson δεν έκρυψε και τον ενθουσιασμό του για το νέο του project. “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εξερευνήσω τη σαγήνη μία διασκεδαστικής σειράς που θα επιλύει το έγκλημα της εβδομάδας. Άλλωστε έχω μεγαλώσει με αυτό το concept τηλεοπτικών σειρών. Η Natasha (Lyonne) στο πλευρό μου ως ‘συνεργός’ είναι σαν όνειρο και χαίρομαι που θα φιλοξενήσει την παραγωγή μας το Peacock.”

            Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως ο Johnson δε θα περιοριστεί στα καθήκοντα παραγωγού για τη σειρά… Αλλά θα δούμε το όνομά του στα credits του σεναρίου και της σκηνοθεσίας.

            Πω, πω… ανυπομονώ να γίνω κι εγώ ντετέκτιβ υπό τις οδηγίες του!

            Πηγή: Empire Magazine

You may also like