Μοναδικές αφίσες με αποφθέγματα διάσημων συγγραφέων

o-FIT-900Η λογοτεχνία συνδέεται με τη γραφιστική και το μοναδικό στυλ στις παρακάτω φωτογραφίες!
Δημιουργοί του project είναι η φωτογράφος Nichole Robertson με τον σύζυγό της και εικονογράφο Evan Robertson, ιδρυτές του Obvious State Studio. Οι μίνιμαλ αφίσες απεικονίζουν ασπρόμαυρες φιγούρες ανθρώπων και αντικειμένων, συνοδευόμενα με το σχετικό απόφθεγμα από διάσημους συγγραφείς όπως –μεταξύ άλλων- οι Oscar Wilde, Virginia Wolf και F.Scott Fitzgerald.

“Αν έχετε υπογραμμίσει ποτέ μια πρόταση ενός βιβλίου ή κάποια σημαντική παράγραφο για το αναγνώστη του βιβλίου σας, έχετε δημιουργήσει μια σύνδεση των ειδών που μπορούν να σας εμπνεύσουν για νέες ιδέες και γνώσεις,” δήλωσε ο Robertson για τη σειρά από αφίσες, σε συνέντευξη με τη Huffington Post. “Αυτό είναι το κίνητρο της σειράς.”
Ο εικονογράφος χρησιμοποίησε αποσπάσματα από κείμενα αγαπημένων του συγγραφέων και άφησε τα λόγια να αποτελέσουν το εφαλτήριο, ώστε να δημιουργηθεί μια νέα ιδέα και εικονογράφηση. Το ζεύγος Robertson ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο με την κυκλοφορία μιας μικρής σειράς αφισών, η οποία σήμερα έχει εξελιχθεί σε σημαντική γραφιστική που περιλαμβάνει περιοδικά τσέπης, κάρτες και μπλούζες, με ιδιαίτερες εικονογραφήσεις

o-MEL-900
Εκτός από τις εμπνεύσεις που έχει από τη λογοτεχνία, ο Evan Robertson είναι ο καλλιτέχνης πίσω από το εξώφυλλο του άλμπουμ “Don Domestique” της μπάντας Bear Ceuse και συν-δημιουργός του ψηφιακού βιβλίου “The Paris Journal” , με φωτογραφίες και βίντεο της Nichole. Το βιβλίο παρουσιάζει οπτικές μικρογραφίες από γειτονιές του Παρισιού.

o-SHA-900

Για περισσότερες φωτογραφίες και έργα του Obvious State Studio, πατήστε εδώ

Πηγή συνέντευξης και φωτογραφιών: Huffington Post

You may also like