ΥΛΙΚΑ:
 1/2 κούπα βρασμένα φασόλια μέτρια
 1/2 κούπα μακαρονάκι κοφτό
 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
 1 σκελίδα σκόρδο
 2 κουταλιές πελτέ ντομάτας
 4 κούπες νερό
 1 κούπα ζωμό λαχανικών
 3 ντομάτες τριμμένες στο χοντρό τρίφτη
 1 σέλερι ψιλοκομμένο
 1 καρότο κομμένο σε κυβάκια
 1 κολοκυθάκι σε κυβάκια
 ελαιόλαδο
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
 – Σε μια κατσαρόλα σωτάρετε όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά για πέντε λεπτά περίπου. Προσθέστε τον ζωμό και το νερό καθώς επίσης και τον πελτέ ντομάτας.
– Βράστε για χωρίς καπάκι για 20 λεπτά σε σιγανή φωτιά , μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
– Προσθέστε τα φασόλια και τα ζυμαρικά και συνεχίστε τον βρασμό για 6-8 λεπτά, μέχρι να γίνει το μακαρονάκι.
– Σερβίρετε την σούπα με φρέσκο ψωμί και μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα!
Μπείτε στο Elena’s cooking για να διαβάσετε κι άλλες υπέροχες συνταγές της Έλενας Σμπώκου.

